Beko Çamaşır Makinesi Arızası

Aslıhan
07 Eylül 2023 17:11

Beko çamaşır makinem kurulalı 1 yıl olmadı ve makine arıza verdi. Mayıs onu haziran başında İskenderun raif paşa yetkili servise çizik darbe vs olmadan teslim edildi. Kazanda sorun olduğunu ve kazanın değişmesi gerektiği söylendiği için yetkili servis alıp gerekli değişimleri yaptılar ancak makine geri geldiğinde ön kapağı çizik dolu olup 2 ayağı eksik geldi. Daha sonrasında uzun uğraşlarım sonunda yeni kapağı ve ayakları getirdiler. Makinenin sağındaki solunda çizik ve siyah lekeleri söylemiyorum bile bir süre sonra makinenin kazanında buhar gibi yoğun bir duman ve yanık kokusu çıkardı. Bunun içinde aradım ancak buna plastik kazan bunu yapabilir dediler. Uğraşmadım şimdi makine yine ilk baştaki arızayı veriyor. Bu seferde İskenderun Körfez şubeden bir tekniker arkadaş geldi. Makinenin sadece barkoduna bakarak abla bu makine daha önce raifpaşa şubede parça değişimi olmuş bununla o şube ilgilenecek dedi ve benim sorunumu çözmeden hatta sorunu dinlemeden test süresinde bile makineyi çalıştırıp bakmadan kaldı ki ben videoya çektim zaten sorunu izlemeden abla benlik değil onlar bakacak diyerek gitti raifpaşa yetkili servis le iletişime geçtiğimde ise biz parçayı değiştireli 1 ayı geçmiş biz değil Körfez şube ilgilenecek dediler. Körfez şube ise en son geçen hafta bana ulaşıp yazışma sağlanacak size haber veririz haftaya salı gününe kadar dendi bugün Perşembe hala dönen yok ilgilenen yok karşımda sorumlu muhatap alabileceğim kimse yok mayıs sonu haziran başından beri bir çamaşır makinesi için uğraşıyorum belki çağrı merkezini 350 400 kez aradım kimse yardımcı olmuyor

08 Eylül 2023 12:15 (Şikayetten 19 saat sonra)

Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
12 Ağustos 2024 17:14
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 19:05
Beko Çamaşır Makinesi Servis Ücreti İadesi
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
05 Mart 2024 01:20
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çamaşır Makinesi Ana Kart Arızası

Yunus