Zeynep
30 Nisan 2024 16:55

Beko buzdolabı aldığım ilk günden beri sebzelerimi donduruyor. Gelen servisler sorun olmadığını söyleyerek ayrılıyorlar. Kaç kez geldilerse de bir çözüm sunamadılar. Hakkımı aramak istediğimde ters cevaplar almaya başladım. İletişim kurmak mümkün olmuyor. İlgilenmiyorlar.

29 Mayıs 2024 14:01

Yazık, güvenilir bir marka olduğunu düşünerek Beko'yu tercih ettim ama memnun kalmadım. Servis çalışanına göre bu normal bir durummuş. Eğer sebze koymayacaksam, dolabı niçin aldım ki? İki günde tüm sebzelerimi çöpe atmak zorunda kalıyorum. Lütfen bu duruma acil bir çözüm bulun. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Güncel: defalarca firmadan arandım her arayana ayrı ayrı durumu anlattım servis kaydı oluşturduklarını söyleyip kapattılar. Ne servis mesajı geldi ne de servisin kendisi o günden sonra arayan da olmadı sorunlu ürünleri de elimde kaldı. Bugün yarın gelirler diye bekledim ama uzuuuun zaman dilimi içinde ilgilenmeyecekleri belli oldu ben de hakkımı farklı yollarla arayacağım

Ek
Ek
29 Mayıs 2024 14:01

30 Nisan 2024 17:37 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Zülfü
06 Aralık 2024 14:38
Beko Buzdolabı Sebzelik Bölümü Sorunu Ve Servis Mağduriyeti
Figen sonuçtan hiç memnun değil

Figen
15 Ocak 2024 13:03

Zeynep
18 Kasım 2023 01:30
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
17 Temmuz 2023 13:52