Bbeox İnternette Yayımlanan İndirim Kodunu Kullandım

28 Mart 2024 03:03

Bbeox butikten birkaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine internet üzerinden yayımlanan indirim kodlarını kullanarak alışveriş yapmıştım. Bana sert bir üslupla mesaj atıldı. İade başlatmak istedim fakat yorumları okuduğuma göre bunu kabul etmeyecekler. Acaba sorun olur mu? 'Başka müşterilerin indirim kodunu kullanmışsınız.' denildi ancak eğer o kişiye özel olsaydı, internete 'Bbeox butik indirim kodu' yazdığımda çıkmazdı. Çıktığı için kullandım. Sorun olur mu? Eğer kullanılmaması gerekiyorsa, yayımlanmamalıydı. Eğer para isterlerse, gerekli yerlere şikayetçi olacağım.

28 Mart 2024 18:05

Ürünleri derhal geri gönderin yoksa yasal suç dendi hiç biri giyilmedi dememe rağmen biz kontrol edeceğiz dendi yarın gidip kargoya vereceğim ve üstüne 100 TL kargo ücreti istendi bir de ürünün biri hala kaç gündür kargoda görünüyor fakat gelen ürün yok ama bütün ürünleri istediklerini söylüyorlar

28 Mart 2024 18:13

Ve üzerine paramın sadece kargo parasını ancak karşıladığını söylediler ben indirim uygulanıyor diye almıştım bilmeden başkasından duyup o da sorun yarattı ve 600 liram çöp oldu gerçekten çok kötü bir butik şikayetçi olacağım

Bbeox'tan Alışverişte İade Sorunu ve Hesap Erişimi Problemi

Manolya