Serpil
09 Mayıs 2023 16:15

İstanbul Ataşehir Bauhaus tan Online aldığım kale marka klozet kapağı takıldıktan üç gün sonra kapağın menteşesi kırıldı ürünü iade için götürdüğümde mağazadan olmayacağını önce müşteri hizmetlerini aramam gerektiğini söylediler. Müşteri hizmetleri görsel istediler onu da yolladım. Ertesi gün bana dönüş yaptılar. Ürünü değişmeyeceklerini söylediler hijyenik ürün olduğu için. Kullanma hatasından kırılmış. Nu nasıl bir saçmalık tır. 760₺ değerinde bir kapak 250₺ de taksi parası ödedim gitmek için. Bu ürünü vitrine koymak için almadım ben kullanmadan nasıl olacaktı. Paramı talep ettim. Kabul etmiyorlar. Bauhaus tan ve kale firmasından şikayetçiyim.

Ayten sonuçtan çok memnun

Kullanılamayan Bahçe Şemsiyesi İçin İade Talebi

Ayten
23 Ağustos 2025 09:47
Gökhan sonuçtan çok memnun

Satın Aldığım Batarya Sürekli Su Akıtıyor, Servis Ve Destek Yetersiz

Gökhan
02 Kasım 2025 00:32
"Yetkili servisten hizmet alamadığım için bizzat fabrikadan aradılar evime kadar gelip sorunumu çözdüler. Bana kalsa söküp atacaktım ama biz yıllardır bu işi yapıyoruz tüm parçaları kendimiz üretiyoruz biz müşterinin yanındayız diyerek isi bitirdiler. Bir musluk için fabrika isin peşini bırakmadı. Keşke tüm şirketler malının arkasında dursa tebrik ediyorum yani olay musluk olayı değil bu işi aşmişlar."
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Bauhaus Ada Mutfak Teslimatında Yanıltıcı Bilgi Ve Uzun Gecikme

Gizem