Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Elektrik Dağıtım Yüksek Voltaj Sebebiyle Kombi Arızası

Başkent Elektrik Dağıtım Yüksek Voltaj Sebebiyle Kombi Arızası
13 Aralık 2023 19:47

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından 9 Aralık 2023 tarihindeki elektrik kesintilerinden dolayı trafolarda oluşan yüksek voltaj sebebiyle kombimin anakartı ve fan motoru yanmıştır. Bu konu hakkında tarafınızdan 9305240794 numaralı hasar talebi oluşturulmuş, tarafıma gönderilen hasar kaydı raporunda sorunun Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından kaynaklanmadığı belirtilmiştir. Baymak yetkili servisinin bilirkişi raporuyla kanıtlanmış olan 9.850 TL karşılığında arızanın giderildiğini belirtmek isterim. Elimde bulunan çok sayıda kanıt belgesi, müşteri şikayetleri ve Ankara mahkemelerinin emsal kararları mevcuttur. Bu nedenle mağduriyetimin acilen giderilerek ödemiş olduğum arıza hasar bedelinin tarafıma iadesini talep ediyorum. Eğer talebim yerine getirilmezse konuyu yargıya taşıyacağımı bilgilerinize sunarım.

13 Aralık 2023 19:57 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Merhaba, talebinizle ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. İyi günler dileriz. BAŞKENT EDAŞ

13 Aralık 2023 21:51

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvuru tarafımıza ulaşmış ve incelemeye alınmıştır. Başvurunuz hakkında en kısa sürede size bilgilendirme yapılacaktır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, BAŞKENT ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

17 Aralık 2023 01:02

M Aşkın sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 00:40
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 09:21
Elektrik Kesintisi Sonrası Televizyonum Bozuldu
Talha sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Elektrik Dağıtım Kombi Kartımı Yaktı Yüksek Voltajdan

14 Aralık 2023 01:37

25 Eylül 2024 10:19
Ali sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2025 11:12