Öznur sonuçtan hiç memnun değil

(Barçın) Www.barcin.com Sitesinden Alışveriş

13 Mart 2024 18:08

www.barcin.com sitesinden yaptığım alışverişte yaşadığım sorunları anlatmak istiyorum. 18.02.2024 tarihinde Barçın'dan sipariş numarası 2530291757315452 ile eşime 45.5 numara Nike Air Force aldım. Siparişim beklediğimden geç geldi ve geldiğinde kutunun içinden istediğim numaradan farklı olarak 45 numara çıktı. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ve doğru numaranın gönderilmesini talep ettim. Bana genellikle iade yapıldığını, talebimi faturaya belirterek iade koduyla göndermem gerektiği söylendi. Talimatları takip ederek, anlaşmalı kargo firmasıyla ürünü iade ettim. Bir ay boyunca defalarca müşteri hizmetleriyle görüştüm. Önce ürünün incelendiği, sonra kayıtlara bakılacağı söylendi ve sürekli bekletildim. Müşteri hizmetleri tarafından 'Emin misiniz? Evde karışıklık olmuş olabilir mi?' şeklinde sorularla karşılaştım. Ancak benim aldığım tarihte 45 ve 45.5 numaralarını bulundurup satan tek yerin Barçın olduğunu ve karışıklığın mümkün olmadığını ifade ettim. Tartışmalarım sonucunda kamera ve barkod kayıtlarının inceleneceği belirtildi ve bana geri dönüleceği söylendi ancak kimse tarafından aranmadım. Bir hafta sonra tekrar iletişime geçtiğimde, haklı olduğum kabul edildi ve 45.5 numaranın tedarik edilerek gönderileceği bildirildi. Ancak bugün yine aradığımda hala inceleniyor yanıtını aldım ve yeniden suçlanmaya başlandım. Sitenizde ise iade ettiğim ayakkabının teslim edilmiş olarak görünmesi ve yanlış numara gönderilmiş olmama rağmen itham ediliyor olmam kabul edilemez. Neyse ki kargo firmasının evrakını saklamışım, aksi takdirde 'Bize iade etmediniz' denilebilirdi. Doğru numarayı doğru kutuya koyup gönderememeniz ve insanları bir ay bekletip suçlamaya çalışmanız büyük bir hata. Gelecek hafta 'İade ve değişim süreniz doldu' mu diyeceksiniz merak ediyorum. www.barcin.com sitesinden bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum ve yaşadığım bu kötü deneyimi tüm şikayet sitelerinde ve Tüketici Hakları'na da bildireceğim. Kimseyi küçümsemeye hakkınız yok.

17 Mart 2024 13:17

Barçın Spor sitesinden yaptığım online alışverişte elime ulaşan kargodan, sipariş ettiğimden farklı numara bir ayakkabı çıktı. 18 şubatta yaptığım bu alışveriş için hala çözüm bekliyorum. Barçın satıcısı ayakkabıyı evde benim karıştırmış olabileceğimi birçok müşterinin bu şekilde sorun çıkarttığını söyleyerek ayakkabının iadesini de değişimini - doğru numaranın gönderimini de yapmıyor. 1 ay oldu hala mağazamızda sayım yapıyoruz denilerek oyalanıyorum. Sattığınız ürünlerin kaydını tutup barkod kontrolüyle kutulayıp öyle kargolasaydınız da müşterilerinizi zan altında bırakmasaydınız keşke. Bu kadar profesyonellikten uzak kalitesiz bir satıcı olmak çok zor olsa gerek sizi tebrik ediyorum. 18 şubatta parası benden alınan ürünün karşılığı ürünü hala alamadım. Paramı da iade etmiyorsunuz. Bana yazılı bir geri dönüş yapın sizi dava edeceğim diyorum maillerime dönüş yapmıyorsunuz. Müşteri hizmetlerinde sürekli her çalışanınız farklı bir şey söylüyor. 1 hafta önce evet bizim hatamız doğru numarayı tedarik edip yollayacağız dediniz beklettiniz, 3 gün önce tekrar siz karıştırmış olabilirsiniz biz kontrollerimize devam ediyoruz dediniz.

17 Mart 2024 13:14

Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Barçın Spor Kısa Sürede Kullanılamaz Hale Gelen Nike Ayakkabı İçin Garanti Reddi ve İlgisizlik

03 Kasım 2025 20:27
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2025 15:19
Barçın Spor İki Kez Giyilen Basketbol Ayakkabısında Deformasyon Ve Orijinallik Şüphesi

Barçın Spor Nike Tech Hera Spor Ayakkabı

27 Ekim 2023 00:01