Şeydanur sonuçtan hiç memnun değil

Şeydanur
30 Nisan 2024 16:46

Erzincan Bambi mağazasından aldığım Thermic yatak çok kısa sürede çöktü satarken 10 yıl garantisi olduğunu söylediler fakat şimdi de garanti süresinin 2 yıl olduğunu söylüyorlar. Gittiğimde şikayet olarak yatağın yayaları oynamıştır diyorlar. Demek ki bu şeklide çok şikayet var gelip bakmaları için 450 TL istiyorlar ve garanti belgesine de tarih dahi atmamışlar.

06 Haziran 2024 13:46

Bambi'den aldığım thermic yatağın 2 sene dolmadan çökmesi sonucunda ürünün yapılmasını istedim. Fakat Erzincan markalar mobilya ilk başta fatura vermeyip garanti doldu dedi ama garantisi hala devam ediyordu. Sonra faturamı aldığımda devam ettiğini görünce yatağa bakmaya geldiler mayısın 9 unda gelen kişiler başka yatak getirerek bizim yatağı götüreceklerini söylediler. 27 gün sonra gelen aynı kişiler numaradan beni arayıp yarın geleceğiz deyip bu sabah geldiklerinde ellerinde yatak olmadığı için getirememişler. 20 gün kendi evimdeki yatağı götürüp! Sonra yapıp getireceğini teklif in kapıya gelmişler kabul etmedim ürünümün garantisi bitti ve yatağım defolu bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum. Yatağın belli bölgelerinde hatta birçok yerinde çökme mevcut.

1717670758462.20240430-100114.jpg
1717670756793.20240430-100119.jpg
06 Haziran 2024 10:43

yine-erzincan-bambi-yine-sikayet-2.jpg
yine-erzincan-bambi-yine-sikayet-1.jpg
30 Nisan 2024 16:59 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

30 Nisan 2024 17:27

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

Rifat sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 13:25
Bambi Yatak: 2 Yılda Çöken Konfor

Bambi Yatakta Kısa Sürede Çökme Ve Değişim Talebimiz Karşılanmadı

02 Kasım 2025 11:38

27 Ekim 2025 01:40

Satın Aldığım Yatakta Kısa Sürede Çökme Ve Yetersiz Servis Desteği

Bedirhan
18 Ağustos 2025 16:39
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Yatak Çöken Yatak Ve Sonuçsuz Garanti Süreci

16 Haziran 2025 00:01