Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Baza Kapalı Durmuyor Kendiliğinden Açılıyor

02 Eylül 2024 00:43

Bambi yatak baza başlık aldım. Baza kendiliğinden açılıyor. Üstüne yatak ağırlığı olmadan kapanmıyor. Bir baza kapanmadan olabilir mi? Antalya Kayacanlar Bambi temsilci mağazanız değişim yapamayacağını söylüyor. Bir aydır baza gelecek diye bekliyoruz. Mağdur olduk resmen. Teknik servis gelip ayarını yapacakmış! Ne ayarı acaba? Ayarı olsa idi, onu o halde bırakmazlardı herhalde. Kim sürekli açık duran bir baza ister ki? İade istiyorum.

02 Eylül 2024 08:08 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

02 Eylül 2024 13:52

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

Ayşe
06 Eylül 2024 19:34

Tarafıma iletişime geçildi teslim edilen ürünü iade alamıyoruz dediler. Ürün yani baza yatak olmadan açık kalıyor. Satış öncesi bundan bahseden de olmadı. İzmir'den aradılar bizim bazalarımız böyle kırmızı kilit takıyoruz diyorlar. Kilit veren olmadı bize. Verseler de kilitle mi uğraşacağım. Bazanın kapalı durmadığını bana satmadan önce söylemediler şimdi teslim edilen ürün iade olmaz diyorlar. Resmen aldatmaca. Niçin benim iade hakkım olmuyormuş ben onu anlamıyorum. Baştan söyleselermiş o zaman. Bambi pişmanlık diyorum.

Arzu

Aynı durumdan şikayetçiyim. Lastikli çarşaf takamıyorum dokunsam açılıyor. Bu resmen kazaya açık bir durum. Çocuğum için aldım, korkudan yatıramıyorum. Lütfen bir çaresi varsa yetkililer çözüm bulsun. Yatak ağırlığı bile yetmiyor sabit durmasına. Ki yatak da zaten üstünde durmuyor sürekli kayıyor. Yanlarda bulunan sabitleyiciler hiçbir işe yaramıyor. Çok büyük pişmanlıksın Bambi

Bambi Baza İlk Günden Beri Kapanmıyor, Sorunum Çözülmüyor

31 Ağustos 22:01