Esra sonuçtan memnun değil

23 Aralık 2023 19:50

Merhaba, İstanbul Beylikdüzü Marmara Park'ta bulunan Bambi mağazasından yaklaşık 10/12/2023 tarihinde Harley orijinal marka bot beğendim ancak ayak numaramın küçük ve baldır kısmının kalın olması nedeniyle bütün deri olan botları makineler ile açtıklarını söylediler. Hiçbir şekilde botlara zarar verilmediğini ifade etmeleri üzerine ben de kabul ettim ve botun ücreti olan 4.000 TL'yi ödedim. 5-6 kez makineyle açma işlemi yaptıktan sonra bot bacağıma uyar hale geldi ve eve geldim. Yaklaşık bir hafta sonra botun açma yapılan kısmında yırtılma olduğunu fark ettim, hatta açma esnasında bile olmuş olabilir çünkü kenarda kaldığı için fark edilmemiş olabilir. 22/12/2023 tarihinde mağazaya giderek, bana satışı sağlayan C** Bey'e durumu anlattım. 'Evet haklısınız ama bu botu alıp yaklaşık en az 30 gün firmaya göndereceğim ve sonucun ne olacağını bilemem' dedi. Ürünü iade etmek istediğimi belirttim ancak mümkün olmadığını söyledi. Yetkiliyle görüşmek istediğimi ifade ettiğimde 'Şu an müdürümüz yok, ben yetkiliyim' yanıtını aldım. Değişim yapılmasını talep ettim ancak 'Hayır, kesinlikle olmaz. Botu alıp birkaç ay kullandıktan sonra getirdiniz, garanti süresi 1 yıldır' şeklinde yanıt verdi. Ne kadar iade etmek istesem de iade etmedikleri gibi, kendi hataları yüzünden yırtılan botun iadesini almadılar. 4.000 TL ödeyerek almış olduğum botun iadesini talep ediyorum ve ilgili Marmara Park Beylikdüzü Bambi ayakkabı şubesinden şikayetçiyim. Bu konuda bana yardımcı olunup acilen bilgi verilmesini saygılarımla arz ederim. Bu duruma dair faturamın ve botumun resmini ekte görebilirsiniz.

Banu sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 17:59
İrem sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2023 14:15
Bambi Ayakkabı Gerçekten Yordunuz
Esra sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 12:05
Bambi Ayakkabı Bambi Ürünlerinin Kalitesizliği