Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Baby Mall Sallanan Beşik Kırılması!

07 Haziran 2024 18:24
12 Haziran 2024 10:19

Bütün hafta iletişim aradım mağaza müşteri hizmetleri numarası çaldı çaldı açan yok size daha tuhafını söylüyorum pazar akşamı 19.15 de mağaza beni arıyor ve sorun giderildi mi diyor şaka gibi ben hayır diyorum size ulaşmak ne mümkün diyorum! Sonra diyor ki size mobilya parçası lazım değil diyor attığınız resimlerden ve videodan onu gördük diyor ben de diyorum ki niye peki bu kadar uzadı o zaman diyorum bu hafta tamirciimiz gelecek diyor haftanın programını şu an yapıyoruz size perşembe akşamı gelebilir ancak diyor iki vida sıkmak için ve ayrıca üslubu çok kötü benim sinirli ve gergin olmamı kabul etmez bir tarzı var ben 2.5 aylık bebek bunu her gün kullanıyor öne alamaz mısınız dediğinde mümkün değil diyor yapacak aslında ama yapmak istemiyor birine diyor biliyor musunuz parça lazım olsa daha uzardı biz mobilya mağazasından bazen bir ay hiç dönüş alamıyoruz gibi şeyler söylüyor ben de madem o mobilya mağazasının malını satmayın diyorum bu şirket politikası falan diyor yani anlayacağınız o kadar tuhaf olaylar yaşadım ki 15 gün içinde bir daha tövbe yani

Web’den Alınan Hasarlı Bebek Arabasının Mağazadan İadesi Reddedildi

24 Nisan 18:42

26 Haziran 2025 12:39
Satın Aldığım Bebek Arabası Arızalı Çıktı, Müşteri Hizmetleri İlgisiz Kaldı
Satın Aldığım Bebek Arabası Arızalı Çıktı, Müşteri Hizmetleri İlgisiz Kaldı
satin-aldigim-bebek-arabasi-arizali-cikti-musteri-hizmetleri-ilgisiz-kaldi-1.jpg
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2025 21:11

Baby Mall’dan Geciken Sipariş Ve Acil Kargo Talebi