30 Temmuz 2024 16:22

Bir arkadaşımızın tavsiyesiyle 4 hukukçu bayan arkadaş B7 Clinics’e giderek Dr. *****ile görüştük. Kendisi sormamasına rağmen ben özellikle şeker ve tiroit hastalığım olduğunu, bugüne kadar herhangi bir estetik işlem yaptırmadığımı, bu hastalıklarımın yapılacak işleme engel olup olmayacağını belirttim. Kendisi hiçbir şey olmayacağını söyledi. Bunun üzerine yüz, el, boğaz bölgesine kök hücre ve yine boğaz bölgesine Endolift lazer yaptırmaya karar verdik. 5 Temmuz tarihinde kök hücreyi karından yağ almak suretiyle Dr. ******yüz el ve boyun bölgeme yaptı. Dr. *****'de gıdı bölgesine “endolift lazer” uyguladı. Birkaç gün içinde işe döneceğim söylendi. Ancak birkaç gün sonra boğazımda şişlik ve kızarıklık başladı. Dr. *****mesajla bildirdiğimde hemen antibiyotik almamı önerdi. Ertesi gün kontrole gittiğimde boyun bölgeme iğneyle girerek oradaki yağ ve iltihapları çekti. Penisilin iğne verdi. 3 gün sabah akşam iğneleri yaptırdım. İki adet antibiyotik ve kortizonlu ilaçlar yükledi. 3 gün sonra tekrar gittiğimde boğazımdan tekrar iltihap ve yağ aldı. Bu arada da evdeki süreçte sürekli boynumdan iltihap ve kan aktı. 3. Kez gittiğimde tekrar aynı işlemi yaptı ancak boğazıma çok fazla iğneyle giriş yaptığı için delik oluştu. Kendisine oradan ses geldiğini söylememe rağmen hiç oralı olmadı, üstelik boğazıma ozon verdi. Bunun üzerine ben bir Plastik Cerraha gittim. Plastik Cerrah yapılan işlemin baştan sona hatalı olduğunu, boğazımla çok fazla oynandığını, çok fazla ilaç yüklemesi yapıldığını belirtti. Verilen ilaçları tamamen değiştirerek 10 gün boyunca gece gündüz boyun bandı takmamı söyledi. 2 kez kendisine kontrole gittim. Asla boğazıma iğneyle giriş yapıp herhangi bir işlem yapmadı. Halen tedavim devam etmektedir.
Bu süreçte Dr. **Bey bir kez dahi beni arayıp nasıl olduğumu sormadığı gibi geri istememe rağmen verdiğim parayı da iade etmedi. Yaptığım araştırmada; kullandıkları Endolift lazer makinesinin orijinal olmadığını, muayenehanede liposection işleminin asla yapılmaması gerektiğini, her iki doktorun da estetik işlemleri yapma yetkilerinin olmadığını, Instagram’dan yaptıkları reklamların bile yasak olduğunu öğrendim. Başkalarının da mağdur olmaması için işbu şikayetleri dile getiriyorum. Her türlü yasal yollara başvuracağım. Denetleme görevini gereği gibi yerine getirmeyen İlçe Sağlık Müdürlüğünden de şikayetçiyim. İnsan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı diyor, Yaşadığım süreci gösteren birkaç fotoğrafı da ekliyorum.

04 Ocak 2024 21:03

SYM Estetik Yüze Lazerle Endolift

28 Haziran 2024 17:42

Özel Drm Polikliniği Danışmanının Küçümseyici Tavrı

13 Temmuz 2023 11:22
Naci sonuçtan hiç memnun değil

Uzun Süreli Tedavi Sonuçsuz Kaldı: Beklentiler ve Gerçekler

22 Mayıs 2025 11:24
Uzun Süreli Tedavi Sonuçsuz Kaldı: Beklentiler ve Gerçekler
Demet sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2025 14:38