SYM Estetik Yüze Lazerle Endolift

28 Haziran 2024 17:42

3 Mayıs 2024'te yüzüme Sym Estetik & Cerrahi Kliniği'nde Dr. Ö**** Ö****** tarafından Endolift işlemi yapıldı. Lazer yöntemiyle yüz sıkılaşması amaçlanan bu işlemde burun kenarlarındaki çizgilerin kaybolacağı vaadinde bulundular. 1. ay kontrolüne gittiğimde Dr. Ö**** Bey bile bir ayın sonunda en azından %70 oranında bir gelişim gözlemlemek gerektiğini fakat hiçbir değişim olmadığını kabul etti. Ek olarak dışarıdan Sela Tox adında bir kolajen sıvısı yapıldı. Ve yine beklemem gerektiğini söylediler. İşlem yapılalı neredeyse 2 ay olacak ve hiçbir değişim olmadığı gibi işlem sonrasındaki çektiğim acılar ve ödediğim 10.000 TL cabası oldu. Bu kurum şişirilmiş reklamlarıyla insanları yanıltıp sağlıklarıyla oynuyor ve paralarını alıyorlar. Bugün tekrardan başarısız yapılan bu işlemin ücretini iade istediğimde ise işlem sonrasında 3 ay kontrole gelmelisiniz aksi takdirde işlem başarısız olur diye yazdılar. Daha fazla beni oyalamalarına ve başka insanları da aynı şekilde yanıltmalarına izin vermemek için size yazmak istedim. Gereğinin yapılmasını ve ücret iademin gerçekleşmesini talep ediyorum.

profile profile profile

19 Haziran 2025 20:49
Gıdı Liposuction Sonrası Hiçbir Sonuç Alamadım, Paramı Geri İstiyorum
Zekiye sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Gökçe Haspolat Kliniği Endolift Uygulaması Sonrası Beklenmedik Sorunlar

25 Şubat 2025 06:04