Ayakkabı Dünyası Cırt Tutmama Ve Buna Rağmen Ret Cevabı!

28 Ekim 2024 11:25297
Sibel
26 Ekim 2024 21:06

Ayakkabının cırtı tutmuyor ve bir ay giyildikten sonra incelemede bu iki ayakkabıyada red cevabı geldi şu an size geç yazıyoruz ama o zamanda incelemede kabul etmediler şu anda da hala senemiz dolmadı

28 Ekim 2024 11:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz tarafımıza ulaşmış olup, en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ayakkabı Dünyası Müşteri Deneyim Takımı

28 Ekim 2024 12:22

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İletişim bilgilerinizden tarafınıza ulaşamadık. Bize ulaşmanızı önemle rica ederiz. Saygılarımızla, Ayakkabı Dünyası Müşteri Deneyim Takımı

30 Ekim 2024 09:13

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yapmış olduğumuz görüşme sonucunda konu ile ilgili tarafınıza bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Ayakkabı Dünyası Müşteri Deneyim Takımı

Ayakkabı Dünyası'ndan Alınan Puma Ayakkabılarda Kısa Sürede Ciddi Kalite Sorunları Yaşadım

15 Kasım 2025 14:09542

Ocak 2024’te Bolu 14 Burada AVM’deki Ayakkabı Dünyası mağazasından iki çift Puma ayakkabı satın aldım. Toplamda 4 bin TL...

Adidas Ayakkabılarım Kısa Sürede Parçalandı, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

20 Ağustos 2025 22:34518

13.11.2024 tarihinde Hasköy Vega Subayevleri Ayakkabı Dünyası mağazasından aldığım iki çift Adidas ayakkabının iç kısmı,...

Tümünü Gör
Ayakkabı Dünyası'nda Yaşanan Mağduriyet

AyakkabıDünyası'nda Yaşanan Mağduriyet

Kerim
New Balance Ayakkabı İçi Yırtıldı Önünde Bükülme Var, İç Taban Kısmında Tiftiklenme!

New BalanceAyakkabı İçi Yırtıldı Önünde Bükülme Var, İç Taban Kısmında Tiftiklenme!

Sahide
Ayakkabı Dünyası'ndan Alınan Puma Marka Ayakkabı Deforme Oldu!

AyakkabıDünyası'ndan Alınan Puma Marka Ayakkabı Deforme Oldu!

Güven
Ayakkabı Dünyası Puma Ayakkabı Deri Soyulması

Ayakkabı DünyasıPuma Ayakkabı Deri Soyulması

Güven
Ayakkabı Dünyası Ayakkabı Orijinalliği Şüpheli!

Ayakkabı DünyasıAyakkabı Orijinalliği Şüpheli!

Cndn
İzmir Optimum Ayakkabı Dünyası Değişim Yapmıyor!

İzmir OptimumAyakkabı Dünyası Değişim Yapmıyor!

Selma