Axa Sigorta Ve Exper Pert Oyunu

23 Kasım 2023 23:02

45 gün önce bir kaza yaptım ve kaza tespit tutanağı ile %100 haklı çıktım. Karşı tarafın sigorta şirketi olan Axa Sigorta'ya başvurdum. Aracımın kaportasında hasar almayan tek bir parça bile kalmadı. Ayrıca motor mekanik aksamı da hasarlı. Bu süreçte dosya sorumlusu A********* B***** bir kez bile tarafımızla iletişim kurmadı. Axa Sigorta müşteri hattını defalarca aradım, tarafıma dönüş yapılacağı söylendi ancak asla olmadı. Ekspertiz şirketi aracımın onarımının uygun görüldüğünü belirterek pert olmayacağını söyledi. Ancak araç o kadar kötü bir vaziyette ki hiçbir servis aracı kabul etmiyor onarım için. Ne ekspertiz ne de sigorta tarafından iletişim kurmak için aranmıyorum. Dava açacağım. Hasar dosya numarası 11295291

Furkan
Furkan
23 Kasım 2023 23:10

Axa Sigorta çalışan fen Exper şirketi ayrıca kurumsallıktan çok uzak tavırlarla aracımı tanıdıkları serviste layıkıyla yaptırabileceğimi ama bunun için ayrıca para ödemem gerektiğini belirtti. Fen ekspertiz Şirketi, Onarım kabul etmediğim takdirde dava açmam gerektiğini, sigorta şirketleri ödemeyi bugün yapmak yerine dava sonucunda yıllar sonra yapmayı tercih ettiklerinden aracı perte çıkarmak istemediklerini de ifade etti. Ayrıca Exper şirketi çalışanı açıkça normalde aracımın perte çıkacağını ancak çok fazla hasarlı olduğundan dolayı çıkarmadıklarını özellikle belirtti

24 Kasım 2023 08:19 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sn. B. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

24 Kasım 2023 11:38

Alparslan sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sigorta Tazminat Eksik Ödeme

Alparslan
19 Ağustos 2024 21:52
Axa Sigorta Tazminat Eksik Ödeme
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
30 Ocak 2024 01:15