Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 23:04

Awox pişmanlıktır. Yeni aldığım kettle kısa sürede arızalanıp uzun süre serviste bekledi. Servisin yoğunluğundan dolayı gecikme mazeret olarak kabul edilemez. Fabrikada konu ile ilgili dönüş yapmamıştır. Çözüm bulunamamıştır. Arıza için teslim ettiğim kettle'ı 2 ay sonra teslim alabildim.

26 Ekim 2023 16:07 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, AWOX Müşteri İletişim Merkezi

21 Kasım 2023 18:46
Awox Kettle Arızası

Sonuç ilgili firma dönüş yapmış yüzeysel kireç kaynaklı ürünü garanti dışı bırakmıştır. Yerli ürünlerimizi kalkındırmak adına yerli malı Awox markayı tercih ettiğim için çok pişman oldum ürün kalitesizliğinden tutun satış sonrası hizmet kalitesizliğine ve müşteri memnuniyetine önem verilmeyen bir marka ile karşı karşıya kaldım Awox benim için tamamen bitmiştir bundan sonra daha kaliteli markalar tercih edeceğim

11 Aralık 2023 00:37
Awox Kettle Arızası

Yüzeysel kreşten dolayı garanti dışı bırakılan kettle kendim yapmaya karar verdim yapılan kontrolde kreşle hiçbir alakası olmayan buhar ventilinin arızalı olduğunu tespit ettim arızalı parçayı kendim değiştirip cihazı kullanmaya devam ettim. 1996'dan bugüne kadar küçük ev aletlerinde uzmanım bugüne kadar ben böyle bir tecrübe yaşamadım benim için Awox ilk ve sondur.

İmdat sonuçtan hiç memnun değil

İmdat
26 Mart 2024 13:35

Salih
06 Nisan 2024 13:48
Awox Değişim Yapılmasını İstiyorum
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Awox (tectone Tek. San. Ve Tic A. Ş.)

Levent
03 Temmuz 2024 12:26
awox-tectone-tek-san-ve-tic-a-s-1.pdf
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
23 Temmuz 2025 22:50