Arif sonuçtan memnun

09 Aralık 2024 21:03

08.12.2024 tarihinde Forum Bornova İzmir mağazasından aldığım pantolonu, boyu uzun gelmesi sebebiyle kendi terzilerinde yaptıracaklarını söylediler. Bıraktım ürünü.
09.12.2024 tarihinde gittiğimde, ürünün sağ paça baldır kısmında dar geldiğini, ürünün hatalı olduğunu söyledim. Ürünümde 08.12.2024 tarihinde aldığımda sorun olmadığını, sizden kaynaklı olduğunu söyledim. Değiştirilmesini talep ettim. Bana, ürün terzide tamir gördüğü için kabul edilemeyeceğini söylediler. Gerekli yerlere şikayet edeceğimi bildirmek isterim.

10 Aralık 2024 10:15 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi aldık. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek adına ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Anlaşınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla , AVVA Müşteri Hizmetleri

Arif
Arif
15 Aralık 2024 21:23

İlgilenmediler bile geri dönüşte giymediğim teslim alamadığım üründe kendim haksız bulundum gereken her yere şikayet edeceğim Tüketici Hakları'na kadar sadece ismi büyük Kendi küçük mağaza mağdur etmekten başka bir şey yaramazlar

27 Aralık 2024 16:25

Değerli müşterimiz, Talebiniz ile ilgili tarafınızla görüşme sağlanarak süreciniz çözüme kavuşturulmuştur. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. AVVA Müşteri Hizmetleri

Erdem sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 20:10
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Beden Pantolon Teslimatı Ve Mağaza İlgisizliği Nedeniyle Mağduriyet

09 Ekim 2025 21:06
Rüya sonuçtan hiç memnun değil

Bir Günlük Pantolonun Deforme Olması Ve İade Reddi Şoku

01 Temmuz 2025 19:01
Bir Günlük Pantolonun Deforme Olması Ve İade Reddi Şoku

05 Kasım 2024 12:59
Dikiş Hatası Olan Pantolonlar Ve İade Mücadelesi
Dikiş Hatası Olan Pantolonlar Ve İade Mücadelesi
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Avva Giyim Terzi Hatası Ve İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar: Gaziantep Sankopark Şubesi Deneyimi

12 Aralık 2024 09:46