Avis Rezervasyon Yapıldı, Araç Yok!

Ali
20 Kasım 2024 01:11

19.11.2024 tarihinde Urfa Havalimanı'nda bulunan Avis acentasından araç kiralamak için çalıştığım şirketin talimatı gereği https://one.avisworld.com/tr_TR/AAB-1111/ üzerinden rezervasyonumu yaptım. Ödeme kartımdan çekildi ama sistem bana ne rezervasyon numarası ne de başka bir bilgi verdi. Ben de aracı almak için Urfa Havalimanı'nda bulunan Avis acentasına gittim. Ama maalesef kimse yoktu, Avis çalışanı ilgili acenteyi açmamış. Yetkili bir kimse yok, muhatap yok, sadece 2 tane numara asmışlar, o kadar. Aradım, dedim ki paramı çekti ama ne rezervasyon ne de başka bir bilgi vermedi sistem. Ayrıca İş Bankası'nda çekilen provizyon gözükmekte. Telefonda arkadaş bana dedi ki, 'Abi parayı sen bana mı verdin, ben ne yapayım? Aracım yok zaten, gelmek istersen bana 30 km üstünde merkeze gel, taksiyle o da 1000 TL tutar' diyor. Ben kendim mağdur oldum. Avis müşteri hizmetlerini arıyorum, onlar da rezervasyonumu görmediklerini söylüyor. Ben de bunun üzerine dedim ki, benim paramı Avis çekti. İşlem provizyona düşmüş, nasıl oluyor? Diyorum, cevap yok. Muhatap yok, arıyorum, sorun çözen yok, paramı çekmiş sistem ama bana diyor ki, 'Senin ben paranı alırım ama ben sana ne araç veririm ne de başka bir bilgi veririm' diyorlar. Paramla rezil oldum. Mağdur oldum, hâlâ bir cevap yok. Ben Avis'e gönderdim, paranın ilgili dekontun referans numarasına, onay koduna kadar mail atıyorum. Genel Müdürlüğü arıyorum, netice yok. Belgem var ama bana ödenen bir iade yok. Neden kardeşim, ben mağdur oluyorum? Böyle bir dünya var mı, böyle bir şey var mı? Benim paramı iade edin. Kardeşim, verin. Paramı, kiraladığımız arabanın parasını verin. İstiyorum, mağdur etmeyin. Kaç kere mail atacağım ben [email protected]'ye? Her şeyi yazdım, anlattım, muhatap yok. Genel Müdürlük, bak yaşadığım mağduriyete; bana Urfa Havalimanı'nda bulunan Avis acentesinin yaptıklarına. Yerinde yok kimse, muhatap yok. Benim paramı almaya gelince alıyorsunuz. Rica ediyorum, beni mağduriyetimi giderin kardeşim.

Berkay sonuçtan memnun

Berkay
10 Ağustos 2024 12:12
"3 ay sonra paramı geri verdiğiniz için teşekkür ederim."
Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Avis Rezervasyon Yapılamadı, Ücret İadesi Gerçekleşmedi

Nurgül
05 Ağustos 2025 11:23
Üsame sonuçtan hiç memnun değil

Avis Ödemem Sistemde Görülmedi, Fazla Çekim Yapıldı Ve İade Alamadım!

Üsame
15 Ekim 2025 22:38
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
04 Nisan 2024 11:23
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Avis Para İadesi Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Şikayeti

Murat