Kenan sonuçtan çok memnun

30 Ağustos 2024 12:30
Kenan'ın Teşekkür Mesajı
“Büyük bir firma olduğunu ssh olarak gösteren avise teşekkürler,”

09.08.2024 tarihinde Avis karavandan 5 günlük kiralama yaptım, teslim alacağım yer Trabzon Havalimanı, teslim edeceğim yer Trabzon Havalimanı. Bu işlemi 7. Ayın son haftası yaptım, ödeme yapayım dedim, teslim edilirken yapabilirsiniz denildi. Ben de şöyle vurguladım: benim için önemli olan ilk şey beklememek, ufak bebeklerim var çünkü. Trabzon, Rize, Giresun yaylalarını gezip güzel bir tatil yapmaktı amacım.

Teslim alacağım sabah 10.30'da Trabzon Havalimanı'na giriş yaptım, ofisi bulup ödeme yaptım, 11.20'de aracı teslim edeceklerini ilettiler. Eğitim verilecek, hazırlık yapılacak. Yetkili arkadaşa araç nerede diye sorduğumda, havalimanının dışında denildi. Getirtiyoruz diye bilgi verdiler. Tamam dedik. 30 dakika sonra aracınızı yıkatıyoruz dediler. Doğal olarak ben de yıkama işlemi benim geldiğim saat değil, ben bu karavanı 15 gün önce rezervasyon yaptırdım. Beni bekletmeyin dedim.

Temizlik bitsin, getiriyoruz denildi. Kendi aracımı da onlara teslim edeceğim için bekledik, 1 saat sonra araç hazır denildi. Havalimanının dışında 1 km uzaklıkta bir yıkama yerine girdik. Eşyalarımı aracımdan indirdim, karavana yükleme yapacağım. Eşim karavanın lavabo, mutfak ve zemin yerlerini kontrol ettiğinde temizlenmemiş, pislik içinde olduğunu gördü, yetkiliye durumu izah ettik, evet pis kalmış, hemen yeni araç getireceğim dedi ve gitti. 1 saat sonra haber verdi.

Buradaki aracın aküsü bitmiş. Süreç uzayacak dedi. Eşyalar dışarıda, çocuklar araçta bunalmış durumda, ben doğal olarak kendime hakim olamayıp yaptıkları terbiyesizliği kabul edemiyorum diye veryansın yaptım ama ne çare. Karşımda muhatap yok, saat oldu 13.15, aramadığımız yer kalmadı, pis olan karavanı yıkamaya çekip yıkadılar. Şimdi soruyorum Avis karavan yetkilileri. Bu kadar amatör bir firma mısınız? Beni 4.5 saat bekletmek sizin hakkınız mı? Üzerine pis karavanı teslim etmeye çalışıp benim ve ailemin sağlığını nasıl riske atarsınız?

Karavan teslim edecek arkadaşlara neden eğitim verilmedi? Masayı kapatmayı bilmeyen, aracın fonksiyonlarını bilmeyen bir çalışan neden emanet bu sistem? Ben de holdingde çalışıyorum. Ben müşteriye böyle bir hata yapsam genel müdür arayıp hatanın düzeltilmesi için seferber olur. Arayan yetkili, aracı 1 saat geç getirebilirsiniz diye bana jest yapıyor. Sana ben bir günlük ücreti vereyim, al çocuğunu eşini 4.5 saat güneşin altında bekle olur mu?

02 Eylül 2024 08:29
avis-karavan-kiralama-deneyiminde-yasanan-sorunlar-ve-hayal-kirikligi-1.jpg

Teslim tutanağındaki yazı ne kadar manidar ( Klima çalıştırılamadı ) elemanda sıkıntı yok bir şey demiyorum adama egitim vermemişler. Avis yetkilisi - yöneticisi- sorumlusu saygıdeğer arkadaşlar, bu şekilde gurur verici bir çalışan tablosu var. Bence bu şikayetten çok ders çıkartılır gizli müşteriye gerek yok üzerine para verip yaşadım sıkıntının üzerine bir koymadım üzerinden bir almadım. Yaşandı bitti saygısızca... Avis karavan mı? Önerilir mi? Siz kabul eder misiniz bilmiyorum ama ben vermiş olduğum paranın hakkını kesinlikle alamadım.

10 Eylül 2024 09:43 (Şikayetten 10 gün sonra)
17 Eylül 2024 09:32

Büyük bir firma olduğunu ssh olarak gösteren avise teşekkürler,

Fatih sonuçtan memnun değil

Fatih
26 Nisan 2024 16:41
Avis Yetkilileri Lütfen Ücreti İade Edin
Eray sonuçtan hiç memnun değil

Eray
11 Aralık 2023 15:41
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
24 Haziran 2024 12:41
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Araç Kiralama Kabusu: Avis İle Yaşadığımız Büyük Hayal Kırıklığı!

Fatih
27 Ağustos 2024 22:26

Avis Caravan Kurtköy Şubesi İle Yaşanan Sorun!

Diler
13 Kasım 2024 08:49