23 Ağustos 2024 17:27

Autoland araba kiralama. Kasko yaptığım halde ufak bir çizik için 10 bin lira istediler. Vermedim, 6 bin lira ver yeter dediler bir de utanmadan. Camlarda nokta çizik var diye benim üzerime bırakmak istediler. Beni icraya vermek istediler. İtiraz ettim. A bilet aracılığıyla kiraladım. Onlardan da şikayetçiyim, böyle bir araç kiralama firması ile çalıştıkları için.

23 Ağustos 2024 17:21

Tatil için araç kiraladım. Kasko yaptırdım. Halde. Benden 19 bin istediler. Ufak çizik için. Cam çizikler teslim alırken olduğu halde benim yaptığımı söylediler. Bir de utanmadan icraya vermek için evrak gönderdiler. Uzak durun autoland araç kiralamadan... Komedi gibi. 9 bin ver. 6 bin ver 4 bin ver. Dediler. Sanki mahalle araç kiralama mafyalar

23 Ağustos 2024 17:11

A bilet firmasından araç kiralama, tatil gibi hizmetler almayın. Arkasında durmuyorlar. Bana araç kiraladılar, ufacık bir çizik için kaskolu araca 10 bin TL istediler. Vermeyince bir de icraya verdiler.

26 Ağustos 2024 10:10 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhabalar, Konu ile ilgili şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Gerekli kontroller sağlanıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

11 Ekim 2024 10:20

Gürkan sonuçtan çok memnun

17 Eylül 2024 00:01
Cebrail sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 14:47
Autoland Otomotiv Autoland Kötü Hizmet Ve Fazla Ücret Talep Ettiler
Sencer sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 11:36
Matcar Rental 600 Euro Ekstra Aldılar
Recep sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 18:24

09 Ekim 2023 12:30