Aura Cleanmax Ücret İadesi İstiyorum

27 Temmuz 2024 01:48

Bundan yaklaşık 1 buçuk ay önce İhlas Aura Cleanmax süpürge aldım. Aldıktan 17 gün sonra özel nedenlerden dolayı iade etmek istedim. Eve gelip iadeyi aldılar, yanında hediye verdikleri vakumlu hurcu da aldılar ama konu bizim ücret iadesine gelince ses yok. Neymiş efendim, fabrikaya gidip ürüne sıfırlama yapılacakmış, sıfırlama ücreti kesilip kalanı iade edilecekmiş. Yalan dolan. Bir kere makineyi ben asla kullanmadım. O gün tanıtıma geldiklerinde kendileri sıfır makineyi açıp kullandılar. Diyelim ki tanıtım günü ben o makineyi çok pahalı deyip almasaydım, o zaman bu sıfırlama ücretini kimden alacaktınız? Koskoca İhlas, yılların markası böyle küçük hesaplara, yalanlara dolanlara girmemeli. 1000 TL iademi istiyorum.

27 Temmuz 2024 09:07 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İhlas Müşteri Hizmetleri,

Halil sonuçtan hiç memnun değil

İade Sürecinde Mağduriyet Ve Zaman Kazanma Taktikleri

19 Mart 2025 11:11
İade Sürecinde Mağduriyet Ve Zaman Kazanma Taktikleri
Elif sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 22:42
Ahmet sonuçtan çok memnun

İade Edilen Süpürgenin Ücret İadesi 7 Gündür Yapılmadı, Muhatap Bulunamıyor

28 Temmuz 2025 20:38
"Buraya şikayetimi yazdıktan sonra İhlas Pazarlama İstanbul Merkezinden arandım, sonrasında Ankara'dan arandım, satışı yapan Miraç Bey'le sürekli konuştuk. Miraç Bey, adıma düzenlenen senedi yırtarken görüntülü aradı. Ankara'daki ofislerine bizzat gidip oradakilerle konuştum. Bana yardımcı oldular, durumu açıkladılar, para iade işleminin başladığını ve 2 güne paramın yatacağını söylediler. Söyledikleri gibi oldu, para iadesi hesabıma yattı. Eşimin, kredi kartından yapılan işlemi şüpheli işlem olarak bankaya bildirmesi, inceleme gerektirdiği için para iade sürecini uzatmış. Evimize iki kişi gelmiş, bir makine vermişler, bize senet kopyasından başka verdikleri bir belge yok. Sonrasında ürünü bizden almışlar, buna dair bir belge vermemişler. Yani elimizde makine yok, para da çekilmiş olunca bir tedirginlik yaşadık. Miraç Bey sağ olsun, her aradığımızda telefonumuzu açmaya çalıştı, ama iş yoğunluğundan ve aldığı bilgiyi bize aktardığı için belki yeterince tatmin olamadık. O da dediğim gibi sistemin eksik yanlarından biri. Neyse ki kurumsal bir firma olduğu için sorunumuz sonunda çözüme kavuştu. Yine de İhlas Pazarlama'nın müşterilere daha güven verebilmesi için iyileştirmesi gereken hususlar var. Bunu görüştüğüm tüm kişilere söyledim. Şu dersi almış olduk, biz bu satış yöntemine alışkın değiliz. Bir ürüne mi ihtiyacım var giderim neredeyse, oradan bakarım, alırım."
Mehmet sonuçtan çok memnun

26 Aralık 2024 15:49
İhlas Cleanmax Süpürge İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar
Sedanur sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 18:45