Aura Cleanmax Temizlik Robotu Güzel Yıkamıyor

12 Temmuz 2023 08:50

Yaklaşık 5-6 ay önce temizlik robotu aldım. O kadar abartılı anlattılar ki inandım. Daha 1-2 kullanımda dövücü başlığın altındaki bir parça çıktı. Yetkili servisi arıyorum, ulaşamıyorum. 18 bin tl verdim ama hiç hak etmiyor, iade etmek istiyorum. Kurulumunu göstermeye daha sonrasında geleceğini, o zamana kadar sadece süpürge işlemi yapmamızı söylediler. Biz de sözlerine güvenerek sadece süpürme işlemi yaptık. 1 ay sonra yıkama yapmak istedik. Halıdaki lekeler çıkmadılar ve makine asla yıkama yapmıyor.

Sadece kanepe yıkıyor, özellikle hali yıkanmış dedim, evet dediler ama hiç yıkamıyor. Bu yüzden bu ürünü iade etmek istiyorum. Eğer ürünü almazlarsa Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapacağım. Üründen memnun değilim. Kesinlikle gereğinin yapılmasını acilen istiyorum.

13 Temmuz 2023 08:47 (Şikayetten 23 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İhlas Müşteri Hizmetleri,

Meltem sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2025 13:14
Uzun Süreli Garanti Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Aura Cleanmax İhlasın Ürünü Sattıktan Sonra Ki İlgisizliği

02 Ekim 2024 01:44

İade Hakkımın İhlali

19 Kasım 2024 16:54

İhlas Cleanmax İade Alin

15 Şubat 2024 16:14
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2025 21:28