Melis sonuçtan hiç memnun değil

Aura Cleanmax İhlasın Ürünü Sattıktan Sonra Ki İlgisizliği

02 Ekim 2024 01:44

Aldığım ürün Cleanmax temizlik robotu. 2 ay önce evime satış sorumlusu S***** Bey geldi. Ürünü ballandıra ballandıra anlattılar. Yalan yok, çok beğendim, temizlemesi içime sindi, sağlam bir ürün gibi görünüyordu. En beğendiğim özelliği ise köpüklü suyla evi yıkayıp temizlemek oldu. Fakat 2 aylık ürünüm şu an teknik serviste, su püskürtmesi bozuldu. Eve gelen teknik servis bana köpüklü su kullanmaya uygun bir makine olmadığını söyledi. Satış yapan S***** Bey öyle bir durum yok, bir kere tıkanmıştır, daha tıkanmaz gibi açıklamalar yapıyor. 2 aylık ürünüm, 'o üstüne çıksanız bile bir şey olmaz' dedikleri malzemeden yapılıyor, böyle kaliteli dedikleri ürün bana hala servisten gelecek, bugün yarın diye oyalanıyorum! Çok yazıktır ki dünya paralar sayıp aldığımız ürünün karşısında saf duruma düştük. Ürünü alırken hediye diye vadettikleri hiçbir şeyi de almadık çünkü her şey makineyi satana kadardı.

05 Kasım 2024 15:10

Bu markada insan yerine koyulmak için Şikayetvar'a yazmak gerekiyor. Çünkü normal bir şekilde şikayet hatlarına yazdığınızda dönüş yapılacaktır deyip muhatap olmuyorlar! 4 ay önce aldığım süpürgeyle ilgili hala problemler yaşıyorum bana satışı yapan beyefendiyle muhatap olmak istemiyorum çünkü mesajlarıma cevap vermiyor (ürünü satarken satış sonrası da her türlü iletişime geçebileceğimi ürünle ilgili problem olursa yardımcı olacağını söylemişti) şimdi benim bir ton para verip satın aldığım ürünle yaşadığım problem için bu beyefendinin mi peşinden koşmam gerekiyor yoksa sizin mi?

03 Ekim 2024 02:31

Ürünüm servisten bugün geldi denemek için kullandım iki dakika sonra yeniden su püskürtmesi bozuldu şaka gibi gerçekten 2 aylık üründen bahsediyoruz ya çıldırmamak elde değil

12 Ekim 2024 08:53 (Şikayetten 10 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İhlas Müşteri Hizmetleri,

Ayşegül
Ayşegül

Yaşadıklarımız için şaşırdım ve üzüldüm 11 yıl kullandım bozuldu param yetmedi başka marka tercih ettim ama halen aklım bu markada. Ancak ben hiç halı koltuk yıkamada kendi şampuanı hariç kullanmadım şimdi tereddüt yaşıyorum demek ki son versiyonlar sağlam değil

Melis

Bende kullanma talimatlarına uygun bir şekilde kullandım şu an yapıldı kullanıyorum ama dediğim gibi 2 aylık bir ürünle problem yaşamak hiç normal değil

Erol sonuçtan hiç memnun değil

Cleanmax Temizlik Robotu Tekeri Kırıldı

12 Eylül 2024 12:27