Mohadeseh sonucu yetersiz buldu

Mohadeseh
02 Ocak 2024 19:03
Mohadeseh'in Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok yardımcı oldu rabia hanım. Bugün çok güzel bir şekilde her şeyi incelediler ve sıkıntı çözüldü. İyi çalışmalar”

100 MB internet paketi satın alıyorum ancak bana sadece 1 MB hızında internet sağlanıyor. Bunun üzerine defalarca arama yapmama rağmen sorun çözülmedi. Teknik ekip geldi, modemi değiştirdiler. Hız testi yaptığımızda bilgisayarda 35 MB, telefonda ise 48 MB hız gözlemledik. Ancak teknik ekip kabloyla bağlanırsam 100 MB hıza ulaşabileceğimi belirtti. Ertesi gün yine aynı sorunla karşılaştım; hız gece saat 2'de 19 MB'a kadar düşüyor. Atlantis'ten şikayetçiyim çünkü 100 MB için ödeme yapıyorum fakat 35 MB hız bile sağlanmıyor. Durumu daha iyi anlayabilmeniz için fotoğraflara bakmanızı rica ediyorum.

04 Ocak 2024 14:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Mohadeseh M.; Tarafınızla iletişime geçilmiş olup yaşadığınız hız problemi çözümlenmiştir. Daha iyi hizmet sağlamak amacıyla gerekli tüm aksiyon alınmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Mohadeseh
04 Ocak 2024 18:38

Ümit sonuçtan çok memnun

19 Ekim 2023 19:43
"Şikayetimden 1 gün sonra eve 2 teknisyen gelip modemi değiştirdiler ve şu an sorunum çözüldü. Teşekkürler atlantisnet bundan sonra umarım çok daha kaliteli hizmet sunmaya devam edersiniz ♥️"
AtlantisNet Atlantis Net Bu Sefer Üzdünüz
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 04:15
AtlantisNet Atlantisnet Arızalı Modem Ve Aşırı Değişken Download Hızı Sorunları
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2024 07:05
AtlantisNet Atlantisnet Kötü Eski Modem Verdi