Atiye Mersin Müşteri Memnuniyeti Göz Ardı Ediliyor!

08 Aralık 2023 11:54

Mersin'de isim yapmış bir mekanın, müşteri memnuniyetini hiçe saydığına şahit oldum. Eğlencesi ve mezeleriyle bilinen bu mekanın garsonları gerçekten mükemmel; genç, öğrenci ve oldukça ilgililer. Ancak mekanla ilgili asıl sorun rezervasyon sırasında yaşanıyor. Rezervasyon yaparken, sanki müşteri bizmişiz gibi bir muamele görüyoruz ve sürekli olarak memnuniyetleri için çabalıyoruz gibi hissediyoruz. Kaporayı gönderdiğimde 'Kaç kişi gelecek, net sayı söyleyin' diye ısrar ediliyor. Gün içinde defalarca mesaj atılarak, gelmeyen kişi başına ücret talep edileceği belirtiliyor. '15 kişi geleceğiz, fazladan kişi olursa servis açarsınız' dediğimde olumsuz yanıt alıyorum. Ardından 'Kaç erkek, kaç kadın gelecek, net söyleyin' ve 'Kaç kişi alkol kullanacak?' gibi sorularla karşılaşıyorum. Rezervasyon gününe kadar devam eden bu sorgulamalar, rahatsız edici bir hal alıyor. Bir ara 'Kaç kişi ayakta oynayacak, kaç kişi oynamayacak, net sayı söyleyin' diyeceklerini dahi bekledim. Yakında bunu da sorarlar diye şaşırmam.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2025 19:06

24 Mart 2024 17:20
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Antipasto Mersin Mekan Hayal Kırıklığı Yarattı

18 Aralık 2023 11:58