Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Sun Optik Müşteri Memnuniyetsizliği

11 Ağustos 2024 23:02

Atasun Optik'ten gözlük aldım, çerçevesi genişledi. Bugün Kadıköy'de olan şubesine götürdüm. Bana hafta içi 1 ile 5 arası getirmemi söylüyorlar. Sıkacakları bir vidayı sıkmadılar. Ben 1 ile 5 arasında çalışan bir insanım. Sırf bir gözlüğü yaptırmak için izin alıp yarım gün ya da bir gün Kadıköy'e gidip 2 vida mı sıktırmam gerekiyor? Ya sıkacakları bir vidaydı, tornavidayı verseler ben de sıkardım ama ilgilenmediler. Şikayet yazacağıma rağmen bana 'Buyurun yazın' dediler. Resmen çok memnuniyetsizim. Bir daha da hiçbir gözlük almayacağım. Üstelik pazar günü evet, normalde pazar günleri yoğun oluyorlar ama ben gittiğimde hiç müşteri yoktu. Ama teknik servisteki arkadaşımız olmadığı için hafta içi 1 ile 5 arası getirmemi söylediler. Satış yaparken hepsi çok ilgileniyor ama bu tarz bir sorun olup da gittiğimde her zaman aynı tepkiyi alıyorum. Asla memnun değilim.

12 Ağustos 2024 09:18 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

14 Ağustos 2024 16:53

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Bülent sonuçtan çok memnun

08 Mayıs 2024 22:55
"Çok teşekkür Atasun Optik"
Hatice sonuçtan çok memnun

08 Nisan 2024 14:43
"Teşekkür ederim çok ilgilendiler hemen çözüldü"
Özcan sonuçtan çok memnun

22 Eylül 2023 18:29
"Teşekkür ederim Atasun'a mağaza daki yasin beye keşke böyle olmadan çözülseydi. Teşekkürler..."
Atasun Optiğin Hatası Ve Sorumsuzluğu
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2025 18:51