Atasun Optik Numaralı Gözlük Odak Problemi

23 Eylül 2023 10:46

Arnavutköy Avlu34 AVM içerisinde bulunan Atasun optikte babam için numaralı gözlük yaptırdık. Gözlük kullanımı sonrası babam 3 kez trafik kazası yaptı. Bir sorun olduğunu belirtmek için tekrar hekim ile görüştük. Aks veya odak ayarında bir sorun olabileceğini söylemesi üzerine tekrar durumu izah etmek için Atasun'a gittik. Mağaza müdürü kişinin aks numarasının değiştirilemeyeceğini burada eski reçeteye göre aks 5 birim farklı o yüzden kaza yapıyor hekimin eski aks'a göre yeniden reçete yazması gerektiğini söyledi. Aks'ları kontrol etmelerini rica ettiğimizde oradaki beyefendi zaten biz aşağı yukarı birkaç birim fark ederek yapabiliyoruz. Aks aşağı yukarı oynamış olabilir dedi. Gözlük sigortası yaptırmıştık. Tamam o zaman sizin dediğiniz gibi eski reçetedeki gibi yapalım sigortadan dedik. Bu sefer mağaza müdürü az önce belirttiğim gibi bunun sigorta kapsamında olmadığını ve ücretli olarak yenilenebileceğini söyledi. Şimdi birinci sorun şu siz yaparken oynayabiliyorsanız biz tamam öyle yapalım dediğimde nasıl biz bire bir yapabiliyoruz diyorsunuz? Bunun üzerine tekrar eski reçeteyi yazan ve yeni reçeteyi yazan hekim ile görüştük onlar da numara değiştikçe aksın değişeceğini belirttiler. Hekim gözetiminde Gözlük odağını kontrol ettiğimizde gözlüğü çevirdikçe görüşün düzeldiğini belirtmek üzere tekrar Atasun'a gittik. Bu kez de odağın eski gözlükle aynı olduğunu, müdürleri ile görüşmeden yardımcı olamayacaklarını söylediler. Ve bunu söyleyen kişi gözlük aşamasında gözlük odağını alan kişi. Şimdi sorum şu gözlük odağını kontrol etme yetkisi olmayan biri nasıl olur da gözlükten odak alabilir? Üstelik bunlar konuşulurken soru sormamıza rağmen mağazadaki hanım efendi yüzümüze bakmaya tenezzül etmeyip arkasını dönüp banko masasına geri gitti. Senelerdir güneş gözlüğü, numaralı gözlük her şeyi Atasun'dan alıyoruz. Bir tane bile ürün iademiz yok. Bir sorun olduğunu izah etmek için bir mağazaya kaç kez gitmemiz gerekir? O kazalarda sadece araba aynasını yenilemek zorunda kaldık ama belki babam canından da olabilirdi. Sakince, nezaket çerçevesinde, izah ederek çözemiyorsak sorunu ki bu süreçte olabilir hata da olabilir çözelim şeklinde yaklaşmamıza rağmen sizin için insan hayatı bu kadar basit mi? Bir daha asla ve asla Atasun'dan gözlük ipi bile almayı düşünmüyorum. Sorun olması, yanlışlık olması insani bir durumdur. Fakat aynı mağazanın tüm personellerinin tutarsız bir şekilde farklı açıklamalar ile git gel yaptırması acemiliktir.

23 Eylül 2023 12:58 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

24 Eylül 2023 18:09

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Atasun OPTİK'TEN! Odak Hatalı Uzak Gözlük Vermek Var, Para İadesi Yok.

09 Temmuz 2024 17:45
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik'te Numaralı Gözlük Değişimi Sorunu

21 Mart 15:03