Ali sonuçtan çok memnun

Atasun Optik İbretlik Vaka Kısır Döngü Serisi

03 Ağustos 2024 00:04
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Öncelikle beni arayıp durumu kontrol altına alan Büşra Hanım'a ve Kozzy mağaza müdürü Mustafa Bey'e ilgi ve çözüm için teşekkürlerimi iletiyorum.”

1-gözlüğü ilk kez teslim aldım camlar oturmamış yeniden monte edildi bekledik.

2- 6 ay içinde cam ve çerçeve ayrıldı, yeni gözlük bekledik 1.5 ay. Nedeni şube mail atmış ama kimse maile bakıyormuş. Maile bakmıyorlarsa telefon etmeleri gerektiğini hatırlatıp süreci hızlandırmaya çalışıyorum.

3- yeni çerçeve geldi gözlüğü almaya gittim, bu sefer camlar full çizik, yeni cam siparişi verildi. Yine bekliyorum

4-1 hafta sonra alırsınız denilen gözlüğü 3 hafta sonra mesaj gelmeden kendim almaya gittim, camlar öyle bekliyor, ben mağazaya gidince montaj yapılmaya başlandı.

5- 3 gün içinde camlar çerçeveden yine çıkmaya başladı.

Atölyeci de veya bu camları takan kimse burada büyük bir aksaklık yaşanıyor belli ki, daha ilk günden itibaren sürekli sorun halindeyiz, ve tekrar ediyor. Atasun un kurumsal kimliğinde niyet iyi, müşteriyi mağdur etmek istemiyor ama personel bu işi beceremiyor belli ki, şaka gibi bir kısır döngüye girdik. Lütfen bana atölyecisi iyi olan başka bir şube önerin ya da ben bu gözlüğü kırıp atayım artık.

04 Ağustos 2024 09:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

09 Ağustos 2024 15:26

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Ali
03 Ekim 2024 22:55

Gülbahar sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Viaport Venezia Çalışanlarının Saygısız Tavırları

Gülbahar
18 Şubat 2024 23:40
Atasun Optik Viaport Venezia Çalışanlarının Saygısız Tavırları

Atasun Optik Mağazadan Hasarlı Ürün Verildi

26 Ağustos 2024 14:57
Ezgi sonuçtan memnun

25 Kasım 2024 12:20
Ergin sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 22:56

28 Ekim 2023 13:34