Atasun Optik Mağazadan Hasarlı Ürün Verildi

26 Ağustos 2024 14:57

23 Ağustos tarihinde optik gözlük siparişimi teslim aldım. Gözlüğü aldığımda mağaza içinde takıp denedim ama çerçevede hafif bir yamukluk olduğunu fark ettim ve oradaki satış görevlisine düzeltebilir mi diye sordum. Tabi diyerek gözlüğü alıp çerçeveyle uğraşmaya başladı daha sonra da düzeldiğini söyleyerek bana geri verdi. Ama evde gözlüğü kutudan çıkarıp bakınca fark ettim ki düzelmemiş hatta çerçevede çok daha büyük bir yamulma oluşmuş. Ertesi gün şubeyi aradım durumu anlattım. Bana öyle bir şey olamaz masaya koyarak kontrol ediyoruz kutuda yamulmuştur gibi baştan savma bir açıklama yapıldı. Bu arada verilen kutunun da gözlüğün orijinal kutusu olup olmadığına ya da kullanılmış olup olmadığına da emin değilim çünkü yine daha sonra dikkatli inceleyince fark ettim ki kutunun iç kısımlarında da hasarlar vardı. Yani daha ürünü teslim alırken bana tamamen kendilerinden kaynaklı hasarlı ürün verildi. Mağazadan bir yardım alamayınca ilk önce Atasun'un sitesinden bir şikayet maili yazdım ama ona da bir cevap gelmedi. Bu sefer ertesi gün şikayet hattını aradığımda talep oluşturuyoruz incelenecek ve size geri dönüş yapılacak dendi ancak geri dönüş de yapılmadı. Optik gözlük siparişimi 14 Ağustosta vermeme rağmen şu anda hala benim kullanabileceğim bir gözlüğüm yok. Ben artık daha fazla bekletilmek istemiyorum. Bu bana teslim edilen hasarlı ürünü kullanmak ya da zaten en başından hasarsız sıfır bir şekilde almam gereken gözlüğümü tamir edilme bahanesiyle kusurlu olarak kalacak şekilde de istemiyorum. Bana tekrardan en başında yapmanız gerektiği gibi sıfır, hasarsız gözlüğümü teslim etmenizi istiyorum. Ve bunun en kısa zamanda sağlanmasını istiyorum. Güvenilir olduğunu düşünerek tercih etmiştim ama çok büyük hata yapmışım. Müşteriyle resmen dalga geçiyorsunuz.

26 Ağustos 2024 15:02 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

31 Ağustos 2024 14:30

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Saruhan sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2023 14:55
Atasun Optik Olumsuz Müşteri Deneyimi, Aylar Süren Servis Süresi
Tural sonuçtan memnun

01 Ocak 2024 18:26
"Sorunum çözüldü."
Atasun Optik İlk Sipariş Ve Satış Sonrası Memnuniyetsizlik
Atasun Optik İlk Sipariş Ve Satış Sonrası Memnuniyetsizlik
Huriye sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 23:19

12 Eylül 2023 16:39
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 15:49
TrustBuy Güven Skoru