Murat sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2023 11:30

Numarasız normal güneş gözlüğü camı çizildiği için yeni cam taktırdım. Cam çerçeveye tam oturmamıştı. Ama çok da göze batmıyordu. İleri ki zamanlarda fotoğraftaki gibi açıklık arttı. Zaman bulup İzmir Çiğli Kipa Atasun Optik mağazasına götürdüğümde, çerçeve garanti süresi bitmiş gönderemeyiz dendi. Cam kaynaklı olduğuna bir türlü inanmak istemediler ve resmen kurumsallığa yakışmayan bir şekilde davranıldı. Markaya güvenerek tercih ettim ama yeteneksiz bir çalışanın yapmış olduğu camı gözlük çerçevesine oturtamamaktan beni sorumlu tutup mağazadan paketlediler. Çok ilginç. Fotoğrafları ekliyorum, işçiliğe bakar mısınız?

22 Ekim 2023 11:51 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

26 Ekim 2023 15:20

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Murat
Murat
26 Ekim 2023 21:27

Ben cam değişimi yaptırdım ve cami değiştiren kimse yanlış bir şekilde cami kestiği için çerçeveye oturtamadi. Atasun Optik ucuz olabilir ama maalesef işlemleri sağlıklı yapamadı. Göz kadar hassas bir konuda konuyu çerçevenin garanti suresine dayandırıp asil sorun camdaki hatalarını kabul etmediler. Atasun pişmanlık oldu artık benim için. Ucuz ama kalitesiz isçilik...

17 Temmuz 2024 19:20
Kadir sonuçtan çok memnun

07 Eylül 2023 22:11
"Şikayetim ile ilgili takibi yaptığınız için ve sorunu çözdüğünüz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar."
Hilal sonuçtan çok memnun

17 Eylül 2024 15:55
"Teşekkür ederim"
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 11:16
Atasun Optik Sattığı Malın Arkasında Durmuyor
Serkan sonuçtan çok memnun

30 Temmuz 2025 13:36
"İlgi ve gösterdikleri alaka için teşekkür ederim."