Sakine sonuçtan çok memnun

Atasun Optik Gözlük Onarımı Gerçekleştirmedi

13 Şubat 2024 22:55

Temmuz 2023'te Atasun Optik Alsancak şubesinden siyah Polaris marka güneş gözlüğü satın aldım. Uzak numaram büyük olduğu için numaralı cam taktırmak ve numaralı güneş gözlüğü olarak kullanmak amacıyla satın aldığım gözlüğe aynı gün numaralı camları da sipariş ettim ve 10 gün sonra numaralı camları takılmış halde teslim aldım. Gözlüğü numaralı camlar takılı halde teslim alırken, orijinal camları da teslim etmişlerdi. Normal camlarla net görüşüm olmadığı için kontrol etme gereği duymadım. Geçen hafta gözlüğün çerçevesindeki her kenardaki minik altın aksesuarlardan birinin düşmüş olduğunu fark ettim ve garanti kapsamında olduğu için Atasun Optik'e götürdüm. Orijinal camları olmadan gözlük onarımı yapamayacaklarını belirttiler. İki gün boyunca aradım ve camlardan sol olanı çekmecede buldum ancak diğerini bulamadım. Atasun'a götürüp kayıt açtırdım ve teslim ettim. Bir hafta sonra gözlüğün onarımı yapılmadan iade edildi. Her iki orijinal numarasız cam olmadan onarım yapılamazmış. Çerçeve kenarındaki minik aksesuarın düşmesi nedeniyle artık gözlüğümü kullanamayacak oluşum, garanti veya garanti dışında onarım yaptıramamış olmam ve hiçbir çözüm önerisinde bulunulmamış olması nedeniyle şikayetçiyim. Gözlüğü ilk aldığımda hasar olması durumunda gerekli orijinal camları saklamam gerektiği konusunda bilgilendirilmedim. Atasun Optik'in kurumsallık ve müşteri memnuniyeti odaklılıktan uzak davranışı nedeniyle şikayetçiyim. Bu gözlüğü ve numaralı camlarını artık kullanma imkanım yok. Altı ay önce aldığım ve bir sürü para ödediğim gözlüğüm kullanılamaz hale geldi. Bugüne kadar defalarca gözlük satın aldığım Atasun'dan bir daha asla hiçbir surette gözlük satın almayacağım.

14 Şubat 2024 09:21 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

15 Şubat 2024 12:15

Merhaba, tarafımla iletişime geçilmedi, çözüm süreci ile ilgili bilgi dönüşü olmadı, problem hala çözülmedi.

15 Şubat 2024 13:47

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Tüm soru, talep ve İşlemleriniz ile ilgili bizlere 7/24 ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

15 Şubat 2024 14:35

Toplu ulaşım aracında iken aramışsınız duymadım, arayan numarayı aradım ancak yardımcı olamadılar Sizi tekrar ararlar dediler. Tekrar aramanızı bekliyorum

15 Şubat 2024 16:12

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

26 Mart 2024 16:19

Uğraşlarımız sonrası sorun çözülmüştür. Teşekkürler,

Tural sonuçtan memnun

01 Ocak 2024 18:26
"Sorunum çözüldü."
Atasun Optik İlk Sipariş Ve Satış Sonrası Memnuniyetsizlik
Atasun Optik İlk Sipariş Ve Satış Sonrası Memnuniyetsizlik
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Numaralı Gözlükte Garanti Sürecinde İletişim Ve Çözüm Eksikliği Mağduriyet Yarattı

01 Temmuz 2025 10:21
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik'ten Aldığım Gözlükte Yaşadığım Sorun Ve Yetersiz Satış Sonrası Destek

20 Mayıs 2025 11:35
Ferit sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 18:42
Atasun Optik'ten Aldığım Numaralı Gözlükte Büyük Hayal Kırıklığı
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 18:27