Atasun Optik Gözlük Çerçevesi Sorunu

18 Ekim 2023 23:151.320
Yasemin'in Teşekkür Mesajı
Sorunumuzu çok güzel ve nazik bir şekilde halletiğiniz için teşekkür ederim mağduriyetim giderildi

Kızıma numaralı gözlük tercihimi Atasun Optik'ten yaptım ve bin pişmanım. Alırken özellikle çerçevesi soyulur mu dedim, yağmur, ıslanma, çarpma olmazsa soyulmaz denildi ve gözlük en hassas kullanıma rağmen 2 haftada çerçevesi soyulmaya başladı. Gittim şubeye verin, fabrikaya yollayalım dediler. Kızım gözlüksüz kalamaz, veremedim. Tabii şimdi de gözlüğün burun kemiğinde duran şeffaf şeylerin biri düştü, 2 ay oldu. Olmadı, bu ne basit bir gözlükmüş, bir sürü para baydık, şaka gibi. Lütfen bir kolaylık sağlayın. Bir çerçeve daha almak istemiyorum, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum, hiç memnun değilim. Para iadesi istiyorum.

19 Ekim 2023 08:57 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

19 Ekim 2023 12:15

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Tüm soru, talep ve İşlemleriniz ile ilgili memnuniyet hattımız üzerinden bizlere 7/24 ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

19 Ekim 2023 12:53

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Yasemin
19 Ekim 2023 19:52

Atasun Optik'te Stok Sorunu Ve Zoraki Seçim

15 Aralık 2024 16:413.645

"A city Atasun şubesi iki gün içinde kendi çerçevemin aynısını stoklardan temin edip teslim etti. Teşekkürler a city Ankara Atasun. Müşteri hizmetleri de arayıp stok bulunamazsa ister para iadesi ya da farkı ödemek koşuluyla istediğim marka çerçeveyi alabileceğimi belirtti."

Atasun Optik Ve Müşteri Memnuniyeti

26 Mart 2024 13:357.909

Atasun Optik'ten daha önce 2 adet numaralı gözlük aldım. İlk gözlük maceram büyük bir hüsran. Mağazadaki personal tarafı...

19 Ağustos 2024 21:514.676

Atasun Optik firmasından almış olduğum gözlüğümde 1.5 yıl sonra soyulmalar başladı. Vadi İstanbul şubesine giderek ürünü...

Tümünü Gör
Atasun Optik Elysium Şubesi Rayban Gözlük Kabı 2 Ay İçerisinde Yırtıldı

Atasun OptikElysium Şubesi Rayban Gözlük Kabı 2 Ay İçerisinde Yırtıldı

Havva
Atasun Optik 2 Kez "Yenilendi" Denilen Ürün Aynı Kusurla Teslim Edildi

Atasun Optik 2Kez "Yenilendi" Denilen Ürün Aynı Kusurla Teslim Edildi

Cüneyt
Atasun Optik Gözlük Kalitesiz Olduğu İçin Kırıldı Bir Kez Bile Kullanmadan Bu Halde

Atasun OptikGözlük Kalitesiz Olduğu İçin Kırıldı Bir Kez Bile Kullanmadan Bu Halde

Arif
Atasun Optik Hüsranı!

Atasun OptikHüsranı!

Hamit
Atasun Optik Orijinal Cam Gözlüğü

Atasun OptikOrijinal Cam Gözlüğü

Arif
Atasun Optik Numaralı Gözlük Hüsranı!

Atasun OptikNumaralı Gözlük Hüsranı!

Esra

Öne ÇıkanKonular