Metin sonuçtan çok memnun

16 Ekim 2023 23:02
Metin'in Teşekkür Mesajı
“Garanti kapsamında iadem sağlandı teşekkürler hızlı çözüm için.”

Atasun'dan aldığım Mustang markalı gözlüğün daha 7. Ayında vidaları düştü ve gözümde takılıyken vida yeri de ilginç bir şekilde kırıldı. Daha 7 aylık gözlüğün başına bunlar geldi gözlük alırken en az 5 6 yıl kullanırız diyerek alıyoruz.
12 Ekimde Atasun Forum İstanbul şubesine gözlüğü teslim ettim. İncelemeye alındı ve siteden takip etmem söylendi. Tahmini teslim tarihi 11 Kasım gözüküyor. Sürekli kullandığım ve sağlıkla ilgili bir konuda 1 ay gibi bir süre mazur görülemeyecek bir süredir. Süreci hızlandırıp gözlüğümü ulaştırmanızı rica ediyorum.

17 Ekim 2023 08:45 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

17 Ekim 2023 16:36

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Metin
Metin
17 Ekim 2023 16:37

Garanti kapsamında iadem sağlandı teşekkürler hızlı çözüm için.

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 16:42
Bahadır sonuçtan çok memnun

07 Ocak 2024 19:45
"Teşekkürler sorunum çözüldü"
Atasun Gözlük Değişim Süresi Şoku

20 Ekim 2024 16:49
Atasun Gözlükte Süreç Yönetimi Ve Müşteri Mağduriyeti
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2025 11:15
Celal sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik'ten Bir Şey Alınmaz

26 Eylül 2024 14:01