Gülten sonuçtan çok memnun

Atasun 'başka Optikçide Tamir Ettirin! '

Atasun 'başka Optikçide Tamir Ettirin! '
07 Şubat 2024 00:46

Atasun Optik mağduriyeti Ring AVM Sultanbeyli'de yaşandı. Aldığımız gözlüğü Viaport AVM'deki mağazasına garanti kapsamında tamir ettirmek üzere verdik. Gözlüğün bir sapı, vida kırığı gibi hasar görmüştü. Yedi yaşından beri gözlük kullanıyorum ve bu dördüncü gözlüğüm (numara değiştikçe yeniledik). Çocuklar hareketli oldukları için bu tür hasarlar yaşanabilir. Bu sebeple, garanti kapsamında ekstra ücret ödemekteyiz, değil mi? Ancak bugün bana telefon edildi ve kullanıcı hatası nedeniyle gözlüğü almam gerektiği, başka bir optikçide tamir ettirmem gerektiği söylendi. Bu nasıl bir yaklaşım? Eğer garanti kapsamında değilse, neden başka bir optikçiye gitmem gerektiği söyleniyor? O zaman kurumsal bir firmadan neden gözlük aldığımı sorguluyorum. Eğer tamir edemeyecekseniz, bunu baştan neden belirtmediniz? Neden garanti adı altında para alıyorsunuz? Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Çocuğum okula gidiyor ve siz gözlüğü satıp, kırılınca 'tamir edemeyiz' diyerek, tamir edilebilecek bir gözlüğü başka bir optikçiye götürmemi söylüyorsunuz. Bu kabul edilemez.

07 Şubat 2024 09:17 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

09 Şubat 2024 12:30

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Gülten
Gülten
09 Şubat 2024 16:46

Tekrar merhaba Hem oğlum hem eşim Atasun'dan alışveriş defalarca alışveriş yaptık. İlk gözlüğü oğlum için rings AVM temin etmiştik gayet ilgili ve kibarlardı. 2 numara değişiminde Viaport AVM bayiye gittik alışveriş esnasında bir sorun yok ama bir sorun olup gittiğimde üslup hoş değil tekrar belirtmek isterim ki rings AVM'de sorun yaşamadığım için zaten 3. Alışverişimizde orayı tercih etik. Atasun ve rings AVM çalışanların ilgisi için teşekkür ederim.

Atasun Optik'te Bitmeyen Gözlük Çilesi

26 Kasım 2024 16:22
Atasun Optik'te Bitmeyen Gözlük Çilesi
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Numaralı Gözlükte Garanti Sürecinde İletişim Ve Çözüm Eksikliği Mağduriyet Yarattı

01 Temmuz 2025 10:21
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 13:34
Afra sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 18:58

17 Temmuz 2024 19:20