Atala Home'da Teslimat Ve İade Sorunları

22 Kasım 2024 15:42

Atala Home pişmanlıktır. Satış sonrası ürün teslimi ve hizmeti bulunmayan, iletişime geçmeniz imkansız bir mağaza. Ona göre dikkat etmeniz önemlidir. Kısaca yaşadığımız sıkıntılardan bahsedeyim. Mağaza müdürü olduğunu düşündüğümüz H***** Hanım'dan Temmuz ayında mağazadan ürünlerimizi sipariş verdik ve ödememizi gerçekleştirdik. (Not: Mail order kesinlikle yapmayın.) Teslim tarihi gelmesine rağmen ürünlerimizin bir kısmı geldi, bir kısmı gelmedi. Elimize daha gelmedi, üretim aşamasında, haftaya göndereceğiz, şu gün göndereceğiz gibi sözlerle bizi oyalamaya başladılar. Arıyoruz, ulaşamıyoruz. (Not: Ulaşamıyoruz kısmını diğer şikayetlerde de göreceksiniz. Zaten ama satış sonrası parayı da aldılarsa ulaşmanız imkansız. Mağazaya gidince bir de size gözünüzün içine baka baka yalancı muamelesi yapıyorlar.) Mağazaya gidip H***** Hanım'dan teslimata ilişkin gün alıyoruz. Sözlü olarak, o gün bekle ki ürünümüz gelsin, arıyoruz ulaşamıyoruz. Sonra bizi sevkiyat ekibinden arkadaşlar arıyor; 'Mağazayı arıyormuşsunuz, ürününüz bizde değil, bize bilgi verilmedi' diye. Mağazaya gittiğimizde dalga geçer gibi 'Siz niye evde bekliyorsunuz, teslimat ekibi gelmeden önce sizi arar' diyorlar. Biz de yaşadığımız bu sürece istinaden gelmeyen ürünlerin iptalini ve paramızın iadesini talep ettik. Koskoca mağaza 30.400 TL iadeyi 2 aydır yapamadılar ya da yapmadılar. İptal istedikten sonra iki ay ısrarlı aramamıza rağmen 10 bin TL iade ancak alabildim, kalan 20.400 hala onlarda. İş yargıya intikal edecek anlaşılan. Benim gibi mağduriyet yaşamak istemiyorsanız bu tarz yerlerden uzak durmanız önemlidir.

10 Mayıs 2025 09:35

Ak Mobilya Teslimat Sorunu Ve Yanıltıcı Ürün Deneyimi

29 Kasım 2024 12:16

31 Mayıs 2025 21:33
Teslimat, Montaj Ve Satış Sürecinde Yaşanan Ciddi Sorunlar Ve Tehdit
Cem sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 18:08
Winaldi Mobilya Teslimat Ve Ürün Ayıpları!
Emine sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2025 22:57
mobilya-teslimati-surekli-erteleniyor-ve-istedigim-urunler-gelmiyor-3.jpg