Serpil sonuçtan çok memnun

Vatan Bilgisayar'dan Asus Marka Bilgisayar Aldım Şarj Sorunu Yaşatıyor

09 Mayıs 2023 10:23
Serpil'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü ürün yenisi ile değiştirildi teşekkürler”

Pendik Neomarin AVM deki Vatan Bilgisayar'dan 5 ay önce bilgisayar aldım ama bilgisayar canı istediğinde şarj alıyor. Canı istemezse almıyor ne Vatan Bilgisayar ne Asus malının arkasında durmuyor önce Vatan Bilgisayar'a götürdüm garantili ve 10 gün içinde önce alınmış ürüne teknisyen ücreti adı altında tamir ücreti talep etti. Ellerindeki farklı şarj aletini denediklerinde aldı ve sonra kendi şarj aleti ile denendi ve yine şarj aldı. Sonra şarj aldığı için alıp eve geldik ama sorun evde devam etti. Sonra bilgisayarı Kartal KVK teknik servisine 25.04.2023 tarihinde aynı sorundan kaynaklı servise bırakmıştım 3 Mayıs 2023 tarihinde teslim almaya gittim teknisyenlerin şarja taktığında şarj aldığını görüp üründe hiçbir kusur görmeden hiçbir işlem ve tamir yapmadan ürünü bana teslim ettiler ama ben ürünün aldığım günden beri şarjının bir alıp bir almadığını söylemiştim ürünü alalı 5 ay oldu. İlk 10 gün içinde birinci hatasını vermişti ve 5 ay içinde yaklasik10 kere şarj almama problemini yaşadım. Ve 10 gün içinde Vatan Bilgisayar'a götürdüğümde önce orada da almadı sonra birden aldı. Kartal KVK'ya götürdüm şarj almıyor diye teknik eleman aldığını söyleyip hiç bakmadan bana geri verdiler. Servisten aldığım gün olan 3 Mayıs dan beri 3 kere tam dolum yaptık ama şimdi yine şarj almıyor. Bilgisayar çalışma masasında sabit duruyor. Ve sadece youtube.com dan ders videosu dinlemek için alındı. Yerinden hareket ettirilmiyor. Başka amaçla kullanılmıyor. Evdeki bütün prizlerde denedim ama şarj almıyor. Tekrar servise götürdüğümde şarj alıp tamir için işlem yapılmama ihtimaline var 1 10 gün daha tamir süreci yasamak istemiyorum ürünümün yenisi ile değiştirilmesini istiyorum.

Serpil
Serpil
21 Şubat 2024 11:56

Sorunum çözüldü ürün yenisi ile değiştirildi teşekkürler

Metehan sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Kısa Sürede Laptopta Yaşadığım Sorunlar!

27 Ağustos 2025 22:49
asus-bilgisayar-kisa-surede-laptopta-yasadigim-sorunlar-1.jpg
Duha sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Tuf Laptopta Kronik Donma Sorunu Sonrası 35.000 TL'lik Fahiş Tamir

27 Ocak 15:34
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Asus Laptop İçin Değişim Talebi Ve Servis Sürecindeki Aksaklıklar

25 Aralık 2025 16:25