Kamer sonuçtan memnun

Asus Rog Strix G17: Çözülemeyen Mavi Ekran Sorunu Ve Prosedür Engelleri

16 Ekim 2024 13:41
Kamer'in Teşekkür Mesajı
“Hakem Heyeti sayesinde hukuk birimi ile sorunumu hallettim. Değişim şartları güncellenebilir ve servis hizmetinin kalitesi iyileştirilebilir. Bu kadar uğraşmaya gerek kalmaz. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.”

Şubat 2024'te yetkili satıcıdan Asus rog Strix G17 marka laptop aldım. Aldığımdan bu yana hafta da 2-3 kez mavi ekran hatası alıyorum. 5 kez servise onarım talebinde bulundum. Ankara'daki serviste format attılar, ana kartı değiştirdiler, mavi ekran testleri yaptılar, Bios ayarlarını güncellediler ancak sorunu çözemediler. Soruna rastlayamadıklarını söylediler. Asus'un ürünü satın aldıktan sonra 6 ay geçtiyse en az 3 parça değişimi olmadan ürün değişimi yapamayacakları ile ilgili prosedürleri varmış. Bu prosedür Tüketicinin Korunması hakkında Kanunun 10. Maddesine aykırıdır. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. İlgili mevzuat maddelerini ekledim. Ürünü onaramadılar, değişim istediğimde prosedürlerden bahsediliyor. Markaya ve servise olan güvenimi kaybettim. İşlerimi yapamıyorum, sipariş alıp hazırlayamıyorum, maddi kaybım var. Mavi ekran hatasını video kaydı alıp gönderdim ve tekrar onarıma gönderdim, servis notumda ve mail olarak da Asus a cihaz değişimi istediğimi yazdım. Verecekleri yanıta göre başvurumu çekmeyi ya da yeni mevzuat maddeleri eklemeyi planlıyorum. Ekte onarım servisinin her nasılsa bir türlü rastlayamadığı ancak benim aldığım hatanın video kaydı mevcut.

Kamer
Kamer
04 Kasım 2024 17:46

Tolga
Tolga

Asus pişmanlıktır kötü hizmet sunuyor tuf 15 var RTX 4070 cihazım var Xbox rog ally X var inan hizmet rezalet ürünün fabrika çıkış donanımına güveniyorsun şans işi resmen eğer ki sorun çıkarsa garanti servis hizmetine ihtiyacın varsa vah haline

Selçuk
Selçuk

Aynı sorun bende de var sizlere nasıl ulaşabilirim bilgi için

Asus Laptop Onarımında Sürekli Sorunlar

10 Ekim 2024 18:10
Selinay sonuçtan hiç memnun değil

Tekrarlayan Ekran Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti Nedeniyle Ürün Değişimi Talebi

26 Eylül 2025 16:42
Arif sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 00:43

Asus Bilgisayar Kategorileri