Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Asus Müşteri Hizmetleri Pişmanlık

Asus Müşteri Hizmetleri Pişmanlık
03 Ekim 2023 14:49

Asus firmasından oyuncu laptopu satın aldım. Gaming Asus TUF15 modelini alalı 1 hafta olmadan Asus'un yetkili servisini arayıp RAM ve m. 2 SSD yükseltme garanti kapsamında yapılabilir mi diye sordum. Kendileri ücret karşılığında yapılabilir dedi. Bende buna istinaden parça fiyatı alabilir miyim diye sordum. Müşteri hizmetlerinin verdiği cevap mail üzerinden size dönüş yapılacak denildi, fakat hiçbir şekilde dönüş sağlanmadı. Bende dışarıdan kendim alıp parçamı garanti gönderdim. 27.09.2023 tarihinde anlaşmalı Yurtiçi Kargo ile gönderdim, ürünü 1 gün içerisinde teslim alındı. Daha sonra ben aradığımda bana kayıt işlemi açılacak, ondan sonra işleme alınacağını söyledi. Teknik servis 2 gün boyunca kayıt alınmadı. Asus'un onarım merkezine baktığımda ayın 1'inde işleme alındığını belirtmiş ve tamir işlemi yapıldığı yazılıyordu. Bugün ayın 3'u, ben arayıp kendim sormasam hiçbir şekilde bana dönüş olmayacaktı. Belli ki 3 gündür boşu boşuna laptop orada duruyor. Bugün görüştüğümde utanmadan parayı vermeden işlem yapamıyoruz denildi. Tamam, anlıyorum parayı göndermeden işlem yapamıyorsunuz da peki 3 iş günü benim laptopum boşu boşuna neden duruyor? Neden bana dönüş sağlanmıyor? Hafta sonu çalışmadıklarını söyledi ama benim laptopumu pazar günü işleme alınmış. Pişmanlıktır. Ne müşteri temsilcisi ne de teknik servisi ilgilenmiyor. Sizi mağdur etmekten başka bir şeyleri yok.

İrem sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2025 12:03
Asus Servisinde Hayal Kırıklığı: Anakart Sorunu Ve Yetersiz Destek
Sude sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Asus Tuf G. F15 FX507ZU4 LP050W Kötü Teknik Servis&Çözülmeyen Sorunlar

09 Haziran 2024 21:15
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Laptop Arızası Sonrası Yüksek Tamir Ücreti Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti

17 Mayıs 2025 14:58

19 Aralık 2023 09:55
Asus Bilgisayar Pişmanlıktır! Ayıplı Ürünün Arkasında Durmuyorlar
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Tuf Oyun Bilgisayarı Sorunları

11 Mart 2024 22:00