Asus Garanti İçindeki Cihazı Önemsememesi Ve Çözüm Bulmaması?

Asus Garanti İçindeki Cihazı Önemsememesi Ve Çözüm Bulmaması?
06 Ağustos 2023 19:04

Aldığım Asus rog strix g15 G513QY modelli laptopum sürekli kapanmakta. 2 günde 4-5 defa bu problemi alıyorum. 4 defa teknik servis görmüş olup, 3 defa kapanmadan kaynaklı, ekran lekesinden değişmiş bulunmakta. Cihaz değişim için yasal hakkımı istediğimde sürekli video ve fotoğraflar istemekteler. 4 defa garantiye gitmiş laptopu 2 defa göndermiş olarak gözüküp 2 defa ekran değişimi görüntülüyor. Gerekli belgeleri atmadığım için 4 defa garantiye vermiş olup 3 defa ekran değişimi yaptığıma dair gerekli belgeler mevcut ama muhatap olabileceğim bir durum bırakmıyorlar. Cihazın her yerde kronik sorunlu olduğunu görüyorum ama Asus değişim talebimi red ediyor. Cihazın teste sorun çıkmadığı görüntüleniyor. Asus'un teknisyen arkadaşa sorunu bire bir gösterdim ama teste sıkıntı çıkmadığı iddia edilerek cihaz değişimi yapılmıyor. Elimde 30 a yakın video olmasına rağmen sorunu kabul etmemekteler. İşin garip yanı tamir edemiyorlar tamir etseler cihazımdan memnunum tamir edemedikleri için cihaz değişimi istiyorum fakat önümü sürekli engeller çıkartıyorlar sizi kınıyorum Asus. Garanti Kapsamı içinki cihaza bir çözüm bulamıyorlar 9 ay yani bir marka 9 ay boyunca bir çözüm bulmaz mı kesinlikle güvendiğim firmadan böyle bir şey beklemiyordum.

profile profile profile

Mahir sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 12:28
Asus Bilgisayar Asus'tan 15 Gündür Bilgisayarım Hakkında Doğru Dürüst Bilgi Alamıyorum

Asus Rog Strix G15 Ekran Sorunu

25 Ağustos 2023 12:10
Bayram sonuçtan çok memnun

16 Mart 2024 03:13
"Sorun çözüldü teşekkürler."
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 13:20
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Servisten Dönen Laptopta Her Seferinde Yeni Arızalar Yaşanıyor

23 Ekim 2025 19:26