Erdem sonuçtan çok memnun

31 Ekim 2024 21:39
Erdem'in Teşekkür Mesajı
“Merhaba, süreçte benimle ilgilenip sorunun çözülmesinde etkili rol oynayan Simge aytekin' e katkılarından ve ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Kendisini bu alanda fazlasıyla geliştirmiş olan Simge hanım, her markanın bünyesinde isteyeceği bir personel olup kıymeti bilinmelidir :).”

Merhaba, 26.12.2023 tarihinde Assos Diamond'ın Adana Real AVM şubesinden eşime aldığım tektaş pırlanta yüzük, 14.02.2024 günü hiçbir darbe veya çarpmaya maruz kalmadan kırıldı. Bu problemin tekrarlanacağından emindik ve mağazaya gidip değişim/iade talep ettik. Fakat firma böyle bir seçeneğimizin olmadığını, sadece onarım yapılabileceğini belirtti. Onarımı kabul ettik fakat tekrardan böyle bir şey olması durumunda kabul etmeyeceğimizi ve hukuki süreçleri başlatacağımızı bildirdik. Ardından, 07.04.2024 tarihinde onarım yapılan noktada tekrardan deformeler ortaya çıktı ve 02.06.2024 tarihinde yüzüğümüz tekrardan aynı noktadan kırıldı. Tekrardan mağazaya gittiğimizde, onarım için bıraktık ve geri almaya gittiğimizde yüzüğün halkası bizim onayımız olmadan kalınlaştırılmıştı. Bizim bilgimiz ve rızamız olmayan bu işlem için bir miktar ücret talep ettiler ve artık böyle bir şeyle karşılaşmayacağımızı garanti ettiler. Güvenerek ödemeyi son defaya mahsus yaptık ve yüzüğün başına bir iş gelmemesi için hatıra olarak kutusuna koyup kaldırdık. Eşim o günden beri sadece son bir haftadır düzenli olarak yüzüğü takmasına rağmen, görsellerde de göreceğiniz üzere bugün tekrardan kırılıp parçası kayboldu. Mağazadan genel müdürlüğün numarasını istediğimizde herhangi bir geri dönüş alamadık. Yarın avukatımızla beraber inceleme için Tüketici Mahkemesi'ne ve bulunduğumuz ilçenin Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağız. Aldığım üründen, verilen hizmetten, özellikle ürün kalitesinden hiç memnun değilim.

30 Aralık 2024 17:58 (Şikayetten 1 ay sonra)
10 Ocak 2025 17:49
20 Ocak 2025 12:43
Erdem
Erdem
22 Ocak 2025 14:06

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Atasay'dan Beklenmeyen Kalite Sorunu Ve Yetersiz Çözüm

19 Şubat 2025 12:56
Atasay'dan Beklenmeyen Kalite Sorunu Ve Yetersiz Çözüm
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Yüzüğün Taşları Sürekli Düşüyor, Müşteri Memnuniyeti Yok!

20 Mayıs 2025 23:49
Aldığım Yüzüğün Taşları Sürekli Düşüyor, Müşteri Memnuniyeti Yok!
Melih sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 02:36

15 Eylül 2024 20:45