24 Ekim 2024 15:34

16 Ekim'de Trendyol'dan oluşturduğum siparişim hala transfer sürecinde görünüyor. Trendyol Asistan'a bağlanamıyorum ve hiçbir bilgi verilmiyor. Aynı gün oluşturduğum ve hatta ölçülerime göre dikilen tüm siparişlerim kaç gün önceden teslim edildi. Siparişimin ücreti 1300 TL, defalarca Trendyol'dan aynı muameleyi görüyorum. Gerçekten çok yazık, özel bir gün için sipariş vermiştim, o güne zaten asla yetişmedi. En geç pazartesi elime ulaşır diye tahmin ettim, hala bekliyorum. 2 iş günü içinde dönüş sağlanacak dendi, kaç iş günü oldu sayamadım.

25 Ekim 2024 12:14

10 gündür teslim edilmesini beklediğim siparişim az önce bilgim dışında iptal edildi bir açıklama dahi yapılmadı Ne sipariş sürecinde ne de iptal edildiği zaman ve defalarca Trendyol'dan aynı muameleyi görüyorum bir an önce teslim edilmesini istiyorum

25 Ekim 2024 12:11

Hiraa sonuçtan çok memnun

Hiraa
16 Kasım 2024 12:53
Sipariş İadesi Ve Teslimat Sorunu
Sipariş İadesi Ve Teslimat Sorunu

Siparişim Neden Hazırlanmıyor Ve Bilgi Alamıyorum?

06 Şubat 2025 15:35

Trendyol Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Abdullah
11 Kasım 2024 21:45
Trendyol Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
24 Ocak 2025 11:42
Trendyol Teslimatında Belirsizlik Ve Gecikme Sorunu
Trendyol Teslimatında Belirsizlik Ve Gecikme Sorunu
Selahaddin sonuçtan hiç memnun değil

Selahaddin
29 Kasım 2024 09:16