Büşra sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2023 16:49

21 Ekim 2023 tarihi için Afyon'da düğün sonrasında konaklamak için İkon Tatil Acentesi aracılığıyla Arya termal otelden rezervasyon oluşturduk. Bize gösterilen ve gezdirilen oda temiz ve güzeldi lakin kalmamız için verilen oda oldukça pis ve rutubetliydi. Banyo bölümü hamam ve havuz şeklinde oluşturulmuş. Hamam bölümü yosun bağlamış havuzun içi kirli bir şekilde oda bize teslim edildi. Odanin içinde bir bölüm halı şeklinde ve halının üzerinde saç ve kıl vardı. Oda her anlamda kirli ve pis bir şekilde verildi. Odanin içinde ve mutfak bölümünde kullanacak bir sabun şampuan deterjan dahi bulunmamaktadır. Giriş yaptığımız andan itibaren şikayetimizi dile getirdik. Acente ile görüşmemiz söylendi ikon tatil acentesi sabaha kadar telefonlara cevap vermedi. Sabah sağladığımız görüşmede isminin G**** olduğunu söyleyen şahıs telefonu yüzümüze kapattı. 4100 TL ödediğimiz otelde toplamda 10 saat bile kalmadık. Rezervasyon süremiz 2 gündü ücret talebimiz reddedildi. Hiçbir şekilde geri ödeme alamadık.

Büşra
Büşra
22 Ekim 2023 17:06

Odanın genel durumu

Bahattin
Bahattin

Resimlerle bilgilendirmeniz için teşekkürler gitmekten vazgeçtim

Şadiye sonuçtan hiç memnun değil

Arya Termal Otel Memnuniyetsizliği

04 Ağustos 2023 17:45
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Bilgilendirme Yapılmadan İptal Edilen Rezervasyonun Ücret İadesi Sorunu

13 Ekim 2025 16:41