Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Vitra Taharet Musluğu Boşuna Dönüyor

12 Ekim 2023 01:02

Vitra gömme rezervuar seti taktırdım. Yaklaşık 7-8 ay sonra taharet musluğunun başı boşa dönmeye başladı işlevini kaybetti. 12.10.2023 saat 11:37 de ERA mir mekanik Ankara Bağlıca Yetkili servisi aradığımda gelip kontrol edileceğini garanti kapsamında ise değiştirileceğini değilse ve yaptırmak istemezsem 300 lira servis ücreti alınacağı söylendi. Nasıl garanti kapsamı dışında olabilir dediğimde usta yanlış takmıştır, kısa kesim yapmıştır vb. Gibi örnekler söylendi. O zaman garanti kapsamında olup olmadığını şimdi söyleyin ona göre karar veriyim dediğimde de kontrol etmeden bilemeyiz dedi. Böyle bir çıkmaza girdik. Musluk başı setin içinden çıkan ve takılan sabit bir parça ve ben bunu 8 ay kullandım. Defalarca da bu sorunla karşılaşılmıştır çünkü musluk bataryası plastik. Sürekli açılıp kapanan bir parça. Bu kadar basit ve bilinen bir sorun için işi yokuşa sürmeleri Vitra'ya yakışmıyor. Ayrıca 10 gün sonrasına randevu vermekte başka bir sorun. Nasıl bir teknik servis ağıdır ki 10 gün sonrasına randevu veriyor. Her yerden elimizde kalan bir durum.

12 Ekim 2023 01:15 (Şikayetten 12 dakika sonra)
12 Ekim 2023 11:10

Müşteri hizmetleri tarafından arandım ama hiçbir çözüm sunulmadı. Vitra sitesinden yeni randevu talebi oluşturdum bugün sabah saatine ne gelen var ne giden ne de arayan soran. İyi ürün iyi hizmet diye Vitrayı tercih ettik ama pişman ettirdi.

Vitra Servis Ücreti: Orantısız Ve Fahiş Fiyatlandırma

Cengiz