Artema Musluk Ortada Yok :)

20 Kasım 2023 14:27826

Merhaba, Yaklaşık 3 ay önce mutfak lavabosu için Artema marka bir musluk aldım. Musluk açılıyor ama kapanmıyor ve damlatıyordu. Garanti kapsamında olduğu için servisi aradım. Servis, boyunlu muslukların içindeki suyu atması gerektiğini ve bundan dolayı damlattığını söyledi. Sonrasında rahatsızlığımı dile getirince gelip filtre değişimi yaptılar, ancak bu da sorunu çözmedi. Son 20 gün önce musluğu alıp fabrikaya gönderdiler ve hala bir haber yok. Servisi aradığımda hep fabrikadan bilgi beklediklerini söylüyorlar ama o bilgi bir türlü gelmiyor. Musluğu aldığım günden beri keşke sokakta satılan musluklardan alsaydım diye düşünüyorum ve bu kadar para vermeseydim diyorum. 3 aydır tamir edilemiyor. Bir araba bile sıfırdan yapılıp 3 ayda üretimi tamamlanırken, Artema'ya vermiş olduğumuz garantiden dolayı ironik bir şekilde teşekkür ediyoruz. Çok işe yarıyor gibi görünüyor :)

1 Destek
20 Kasım 2023 14:30 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İyi müşteri deneyimini her zaman birinci önceliğimiz olarak görüyor, en üst seviyede olması için özenle çalışıyoruz. Ancak bazen istemeyerek de olsa sizleri olumsuz bir deneyimle karşı karşıya bırakabiliyoruz. Öncelikle bunun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. VitrA/Artema Müşteri İletişim Merkezi’ndeki ekibimiz, başvurunuzla ilgili sizi dinlemek ve çözüm için gerekli aksiyonları hızla devreye almak için en kısa sürede sizinle iletişime geçecek. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, VitrA/Artema Müşteri İletişim Merkez

21 Kasım 2023 14:19

Merhaba eğer çözümünüz arızalı musluğu geri getirip takmaksa lütfen aklınızdan bile bunu geçirmeyin. Teşekkürler

21 Kasım 2023 14:21

Benim bir musluk için ne harcayacak bu kadar enerjim ne de zamanım var. Her servis gelecek diye işten izin alıp eve gidemiyorum ve sonuç vermeyen bir servis.

Süleyman
Süleyman
29 Ocak 2025 11:45847

Artema 10 yıl garantili almış olduğum musluk, 7. ayında üst gaga kısmı deformasyon sonucu su kaçırmaya başladı ve servis...

1 Destek

Artema Batarya: Büyük Hayal Kırıklığı

Utku
Utku
24 Aralık 2024 22:272.462

"Biraz uzun sürede yine de arayıp yeni bataryanızı getireceğiz dediler ve 2 gün sonra bu proses son buldu, yeni batarya için teşekkür ederim, anlayışınız içinde teşekkürler"

1 Destek4 Yorum

Musa
Musa
21 Temmuz 2024 12:54405

"Servis geldi ve parçayı değiştirdi Artema Genel merkeze teşekkür ederim"

Artema Garantisi Varken Para Aldı

Derya
Derya
12 Ağustos 2023 09:281.458

Vitra Artema lavabo musluk başı bozuldu, garantisi devam eden üründen 780 TL musluk başı için, 300 TL de kartuş için par...

Artema Garantisi Varken Para Aldı

Tümünü Gör
Artema Banyo Lavabo Bataryasının Soğuk Su Sızdırması

Artema Banyo LavaboBataryasının Soğuk Su Sızdırması

Doğan
Artema Lavabo Bataryası Dolap İçine Su Damlası!

Artema LavaboBataryası Dolap İçine Su Damlası!

Yücel

Gökhan
Artema Bataryada Kararma Alalı Henüz 15-20 Gün Oldu

Artema BataryadaKararma Alalı Henüz 15-20 Gün Oldu

Yakup
Artema Bataryalar Garantide Hep Kullanıcı Hatası!

Artema BataryalarGarantide Hep Kullanıcı Hatası!

Ali