Barış sonuçtan memnun

Artema Musluk Ortada Yok :)

20 Kasım 2023 14:27

Merhaba, Yaklaşık 3 ay önce mutfak lavabosu için Artema marka bir musluk aldım. Musluk açılıyor ama kapanmıyor ve damlatıyordu. Garanti kapsamında olduğu için servisi aradım. Servis, boyunlu muslukların içindeki suyu atması gerektiğini ve bundan dolayı damlattığını söyledi. Sonrasında rahatsızlığımı dile getirince gelip filtre değişimi yaptılar, ancak bu da sorunu çözmedi. Son 20 gün önce musluğu alıp fabrikaya gönderdiler ve hala bir haber yok. Servisi aradığımda hep fabrikadan bilgi beklediklerini söylüyorlar ama o bilgi bir türlü gelmiyor. Musluğu aldığım günden beri keşke sokakta satılan musluklardan alsaydım diye düşünüyorum ve bu kadar para vermeseydim diyorum. 3 aydır tamir edilemiyor. Bir araba bile sıfırdan yapılıp 3 ayda üretimi tamamlanırken, Artema'ya vermiş olduğumuz garantiden dolayı ironik bir şekilde teşekkür ediyoruz. Çok işe yarıyor gibi görünüyor :)

20 Kasım 2023 14:30 (Şikayetten 2 dakika sonra)
21 Kasım 2023 14:19

Merhaba eğer çözümünüz arızalı musluğu geri getirip takmaksa lütfen aklınızdan bile bunu geçirmeyin. Teşekkürler

21 Kasım 2023 14:21

Benim bir musluk için ne harcayacak bu kadar enerjim ne de zamanım var. Her servis gelecek diye işten izin alıp eve gidemiyorum ve sonuç vermeyen bir servis.

Süleyman
29 Ocak 2025 11:45
Artema Musluk Sorunu Ve Yetersiz Servis
Artema Musluk Sorunu Ve Yetersiz Servis
Utku sonuçtan memnun

Artema Batarya: Büyük Hayal Kırıklığı

24 Aralık 2024 22:27
"Biraz uzun sürede yine de arayıp yeni bataryanızı getireceğiz dediler ve 2 gün sonra bu proses son buldu, yeni batarya için teşekkür ederim, anlayışınız içinde teşekkürler"
Musa sonuçtan çok memnun

21 Temmuz 2024 12:54
"Servis geldi ve parçayı değiştirdi Artema Genel merkeze teşekkür ederim"
Artema Aldığıma Pişman Oldum
Artema Aldığıma Pişman Oldum
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
12 Ağustos 2023 09:28
Artema Garantisi Varken Para Aldı
Hamdi sonuçtan hiç memnun değil

Artema-Artema Ürün Ve Ssh Sorunları!

Hamdi
03 Ekim 2023 09:06