Artema LS25 Duş Kolonu Arızası

30 Mayıs

31.01.2023 tarihinde almış olduğumuz Artema A45597 System Rain LS25 duş kolonu arızalı çıkmıştır. Rain başlığını çalıştırırken çoğunlukla el başlığından su gelmekte, el duşunu çalıştırırken de rain başlığından su gelmektedir. 28.03.2023 tarihinde yetkili servisten gelen iki personel üründe üretim hatası olduğunu tespit edip, hatalı ürün kaydını dijital olarak almıştır. Belgenin paylaşılmasını istediğimizde işlemin sisteme kaydedildiğini, herhangi bir sorun olmayacağını ve 2-8 hafta içerisinde yeni ürünün gönderileceğini belirtmişlerdir.

15.04.2023 tarihinde süreç hakkında bilgi almak için aradığımız Min Yapı ® Artema teknik servisi, belirtilen süre içerisinde geri dönüş yapılacağını iletmiştir. 6. Hafta güncel durumu sormak istediğimizde ise fabrikadan dönüş beklendiğini belirtmiş, 08503117070 numaralı Artema danışma hattına yönlendirmiştir. Danışma hattını aradığımızda telefondaki kişi, durumu yetkili kişiye aktardığını, konuyu acil olarak not ettiğini ve tarafımıza dönüş yapılacağını iletmiştir. 8. Haftaya kadar belirli aralıklarla danışma hattını aradığımızda, her defasında aynı yanıt verilmiş, fakat hiçbir dönüş yapılmamıştır. 30.05.2023 tarihi itibariyle bırakın yeni ürün göndermeyi, ürünün ne zaman gönderileceğine dair bir bilgi bile paylaşılmamıştır.

Piyasadaki muadillerine göre çok daha pahalı olmasına rağmen, Vitra Artema marka bilinirliğine güvenip satın aldığımız bir üründü. Ayıplı mal olduğunu tespit eden Artema, müşteriyi memnun etmek yerine tamamen mağdur etmeyi tercih etmektedir. Bu hafta içinde yeni ürün teslim edilmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Artema LS25 Duş Kolonu Arızası
Artema Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 2 sa 26 dk
Artema Logo
30 Mayıs 09:15

Artema Sıfır, Bozuk Duş Kolonu!

16 Aralık 2022

İnternetten aldığım Artema Duş Kolonu (A45597 rain duş seti) arızalı çıkması üzerine,10 Ekim 2022 tarihinde servis geldi. Arızayı tespit etti. 13 Ekimde Merkeze bildirdi. Klot No:515881 olarak kaydedilen arızada, sıfır ürün değişimi yapmadıkları gibi, parça üretilecek diye tam 2ay 3 gündür bekletilm...

Artema Yönlendirici Sert Kendisi Düşmüyor Takılıyor

10 Temmuz

Artema A42535 fold s banyo bataryasının yönlendiricisi çok sert ve takılıyor sıfır ürün daha yeni taktım teknik servis gelip bakmaya para istiyor. 300 TL sıfır ürünün yönlendiricisine ne gibi kullanıcı hatası olabilir. Anlamış değilim. Acil yardım talep ediyorum

Artema Yönlendirici Sert Kendisi Düşmüyor Takılıyor

27 Haziran

Lavabo bataryamın kontrol kolu kendiliğinden döküldü, en sonunda kullanamaz oldum. 18.06.2023 tarihinde sorunu bildirdim 2 gün sonra sırf, fatura ve ürünün kullanıcı hatası olup olmadığını sorgulamak için teknik servis geldi. Kibir arkadaştı ama fabrikaya bildireceğini ve biraz süreceğini söyledi ta...

0 Yorum

Artema Şikayetvar üye markasıdır