Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
24 Aralık 2024 14:44

Artema Maestro A42145 Pull-Down Eviye Bataryası aldım fakat hareketli başlık ile gövde arasındaki beyaz plastik parça özenli kullandığımız halde kendiliğinden çatladı. Aldığımız ürün 10 yıl garantili olmasına güvenerek aldık fakat ne parça bulunuyor ne de garanti kapsamına giriyor. Bu parçayı ben isteyerek ve bilerek çatlatmadım. Suların sert olması kireçli olmasından dolayı çatladığını düşünüyorum. Bu ürünün garantiye girmemesinden dolayı mağdur olduk. Artema'ya o kadar para verip alıyoruz. Sağlam garantili olsun diyoruz fakat marka hiçbir şekilde ürünlerinin arkasında durmuyor! Müşteri hizmetlerine soruyoruz garantiye girmiyor diyor.
Parçayı tedarik edemiyorlar!

profile profile profile

Ahmet
Ahmet

Ben de aynı durumdan muzdaribim. Ufacık parça ama cidden önemli bir parça çünkü başlığın yukarıda kalmasını sağlıyor. O olmadan başlık aşağı sarkıyor. 10 yıl garanti verdikleri ürüne destek sağlamak zorundalar.

Taylan
Taylan

Bende aynı durumdayım, parça bulunur mu diye araştırırken buraya geldim. Maestro Pull-down almayı düşünenler hazırlıklı olsun

Faruk
Faruk

Bendekide aynı durumda aldığımda çatlaktı ama tutyordu 1-2 ay sonra ortadan açıldı çıkıp çıkıp duruyor yedek parça ararken senin şikayetine denk geldim.

Demet
06 Kasım 2023 17:08