Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Aratwifi İnternet Hız Sorunu

23 Nisan 2024 20:04

Bina yeni. İlk taşındığımda pek sorun yaşamıyordum. Ancak akşamları hızda küçük bir düşüş oluyordu. Aylar geçtikçe abone sayısı arttı ve internet hızı dayanılmaz bir hal aldı. Özellikle akşam 6-7'den sonra hız birkaç MB'ye kadar düşebiliyordu.

Halbuki benim aldığım paket 30 MB hızındaydı. Yaklaşık olarak haftada 3-4 gün müşteri hizmetlerini aramak zorunda kalıyordum. Sürekli aynı yanıtları alıyordum; 'kontrol ediyorum, binanızda sorun var, teknik servisi yönlendiriyorum' gibi. Sonuç yine değişmiyor ve ben aradığımda aynı cümleleri duymaya devam ediyorum.

Adeta bir döngü içerisindeyim. Arkadaşlarımla bu kadar sık iletişim kurmuyorum. Eğer abone sayısı artıyorsa, o zaman gerekli cihazları temin edin ve altyapıyı güçlendirin. Abone sayısı altı binada oldukça fazla. Evde arkadaşlarla film izlemek istiyoruz ancak genellikle telefonumuzu kullanmak zorunda kalıyoruz; o da sınırlı çünkü mobil paketimiz hızla tükeniyor.

Açıkçası altı aylık bir paket almıştım. Komşumuz s-- kullanıyor ve altı aylık paketim bittiğinde ben de s-X almayı düşünüyorum Sürekli olarak kendi telefonumun internetini televizyona bağlayarak maç ya da film izlemek zorunda kalıyorum.

İrem sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2025 22:15
Bir Aydır İnternet Bağlanmadı İletişimsizlik Mağduriyeti
Cansın sonuçtan hiç memnun değil

Cansın
25 Eylül 2023 20:30
Katerina sonuçtan memnun

28 Ağustos 2023 11:47
"Şikayetin ardından sorun kısa sürede çözüldü. Teşekkürler...."
Türk Telekom Mayıs Ayından Bu Yana Ev İnternet Kurmaya Çalışıyorum Ama Başarısız
Keey sonuçtan çok memnun

27 Haziran 2025 21:09
"Öncelikle müşteri hizmetleri çok ilgiliydi her anlamda, siber saldırı olduğu için normal olarak da hattın düşmemesi durumu yaşanmış. Siber saldırı olduğu haberi ertesi gün verildiği için de biraz panik yaptım. Sorunum halledildi iyi günler teşekkürler :)"
Netspeed Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Ve Sürekli Devam Eden Fatura Ve Hız Sorunları

02 Ocak 2025 18:53