Aras Kargo'nun Teslim Etmediği Ama Teslim Edildi Gösterdiği Paketler

Aras Kargo'nun Teslim Etmediği Ama Teslim Edildi Gösterdiği Paketler
Gökçe
07 Haziran 2023 14:14

03.06.2023 tarihinde teslim edildiği söylenen kargom bana teslim edilmedi. (müşteri temsilcisi tarafından)
Kargo hareketlerindeki bilgi yalnızca teslim edildiği yönünde. Teslim edilen kişi, tarih, saat bilgisi yok. Müşteri temsilcisini aradım dönüş olacağını söyledi ama tabi ki olmadı.
Aras Kargo'nun bu sorumsuz başıboş ve takibi olmayan hareketinden dolayı Tüketici Hakları mahkemesine tabii ki başvuracağım.
Ortada bir kargo yok, e tabi para iadesi de yok? Kargo her yerde olabilir, belki çöpte, belki yanlış bir kişiye teslim edilmiş halde, belkide kendilerinde...
Bu konu hızlıca çözülmez ise Tüketici Mahkemesi az bile kalacak.
Fazlasıyla mağdurum, bana paketimi teslim ediniz Aras Kargo.
Kaybettiyseniz ise de paket ücretimi tahsis ediniz.

07 Haziran 2023 14:14 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

09 Haziran 2023 10:50

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin çözüme yönelik işlemler gerekli aksiyonlarımızı almış durumdayız.Bizlere her türlü konuda , diğer çözüm kanallarımız olan 444 2552 Müşteri Hizmetleri aracılığı ile ya da www.araskargo.com.tr adresimizde yer alan iletişim formumuzu doldurarak da ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Çağrı
27 Haziran 2023 21:10
Gonca sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 14:12
Aras Kargo Ürünüm Teslim Edilmiyor

Aras Kargoda Haberim Olmadan Benim Adıma Kargo Gönderilmiş

13 Aralık 2023 17:39
Aras Kargoda Haberim Olmadan Benim Adıma Kargo Gönderilmiş
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 14:15
Aras Kargo Şereflikoçhisar Şubesi Paketimi Getirmeden İade Etti
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 15:19

Aras Kargo Kategorileri