Ömer sonuçtan çok memnun

Aras Kargoda Barkod Hatası

02 Mart 2024 12:28
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Merhabalar, Aras Kargo Bayramoğlu şubesine bir türlü ulaşamıyorum. Telefon sürekli aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor veya başka şubeye yönlendiriliyor. Kargoya verdiğim ürünü eski barkodu ile göndermişler. Yeni barkodu üstüne vurmayı unutmuşlar. Yeni barkod numarasını vurmaları için arıyorum lakin bir türlü açmıyorlar. Lütfen Bayramoğlu şubesi benimle iletişime geçsin.

8185305745 numaralı teslimatına ait 1 urunu, Aras Kargo ile ücretsiz gönderebilirsiniz. 7 gün içinde iade etmezseniz yeni kod almalısınız. İade kodu: 7260013534039810 B002
M**** N** G****
Ürüne bu iade koduna ait barkod vurulmalıdır. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum

02 Mart 2024 12:28 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

06 Mart 2024 10:56

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Ömer
Ömer
06 Mart 2024 10:57

Teşekkürler

Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Aras Kargo Bayramoğlu Şubesi'nde Sürekli İletişim Sorunu Ve İade Mağduriyeti

Çağla
12 Ağustos 2025 13:21

03 Aralık 2023 19:07
Zahide sonuçtan çok memnun

Kargom Neden Hâlâ Transfer Aşamasında?

15 Kasım 2024 19:39
Kargom Neden Hâlâ Transfer Aşamasında?
Elmas sonuçtan hiç memnun değil

Adresime Gelinmeden Kargom İade Edildi, Mağduriyetim Giderilmiyor

10 Eylül 2025 13:10