Aras Kargo Paketim Evime Gelmeden İade Ediliyor

Aras Kargo Paketim Evime Gelmeden İade Ediliyor
Duygunur
27 Mayıs 2023 15:03

Sn. Müşterimiz,3440187198470 http://krg. La/I0802a numaralı gönderiniz, kargoyu kabul etmemeniz nedeni ile teslim edilememiştir. 3 is gününde dağyaka http://krg. La/68F5J şubemizden teslim alınmazsa iade edilecektir. Yanlış olduğunu düşünüyorsanız 4442552'yi arayabilirsiniz. B016

Bana böyle bir mesaj geldi. Tüm gün evdeydim ve kargoyu kabul etmeme gibi bir durum yaşanmadı. Bana ilk önce saat 13.57de dağıtıma çıkarıldı mesajı geldi. 14.32de ise bu mesaj geldi. Kargo evime gelmeden kabul edilmedi diye bildirilmiş. Adreste yanlışlık var mı diye kontrol ettim ama yok doğru adres. Büyük bir ihtimal şubedeki kişiler aynı ilçede olmadığı için böyle bildirmiş. Ayrıca Yenikent/Sincan/Ankara'da oturuyorum. Dağyaka Kahramankazan'da ki şube. En yakın şube bile değil ve benim oraya gitmem imkansız. Ve kargomun o şubede bile olmaması lazım en yakın şubeye gider normalde. Kargomun tekrar adresime dağıtımının çıkmasını ya da en yakın şube olan Aras Kargo orsan şubesine tesliminin yapılmasını talep ediyorum.

27 Mayıs 2023 15:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

29 Mayıs 2023 11:42

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Gökçen
06 Eylül 2023 19:50
Aras Kargo Kabul Edilmedi Yalanı Üretip, Kargo Getirmiyorlar!
Birkan sonuçtan memnun

15 Temmuz 2023 19:13