Ramazan sonuçtan çok memnun

Aras Kargo Isparta Davraz Şubesi'nde Teslimat Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

12 Kasım 2024 16:16
Ramazan'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetim değerlendirildiği ve tarafıma dönüş sağlandığı için teşekkürler.”

Aras Kargo Isparta Davraz Şubesi, kargomu ertesi gün teslim et seçeneğini seçmeme rağmen 'evde yoktunuz' deyip parasını ödediğim kargoyu iade etmiş. Şubeyi aradığımda ne zaman teslim edilecek diye sorduğumda, standart yalan olan 'evde yoktunuz' bahanesine başvurdular.

Evde bir tek ben değil, üç kişi daha var. Bir de alaycı şekilde bana 'Bir daha sipariş edersiniz, ne olacak? ' diyorlar. Aras Kargo'ya Isparta Davraz Şubesi'ni denetlemesini tavsiye ederim. Şirket imajı için büyük bir sorun.

Şahsen ben bir daha Aras Kargo ile olan hiçbir şirketten sipariş vermeyeceğim. Sorun yaşadığım siteye de Aras Kargo'dan ürün gelirse tekrardan iade edeceğimi ve başka bir firmayla yollamalarını istedim.

12 Kasım 2024 16:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

12 Kasım 2024 17:40

Tarafıma ulaşan çalışanınıza teşekkür ederim. Bir sonraki iş günü teslim et seçeneğini seçmeme rağmen bir sonraki iş gününde kargomu dağıtıma çıkarmayan ve tarafıma haber vermeden veya onayımı almadan kargoyu iptal eden personellerden şikayetim üzerine yazılı savunma istemişler. Ayrıca, kargom şubede olmadığı ve iade işlemleri gerçekleştiği için maalesef tarafıma ulaştıramayacaklarını söyleyerek özür dilediler. Dilerim ki cezai yaptırıma uğrarlar beni mağdur edenler. Aras Kargo tarafından şikayetim üzerine benimle iletişime geçen personele tekrardan teşekkürler.

12 Kasım 2024 17:42

Şikayetim değerlendirildiği ve tarafıma dönüş sağlandığı için teşekkürler.

İbrahim
17 Mayıs 2024 22:29
Aras Kargo Evde Yoktunuz Bahanesi
Aras Kargo Evde Yoktunuz Bahanesi
Merve sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 17:08
Zehra sonuçtan memnun